Las, jezioro - cisza, spokój - na dziko!
• Strona 1 z 1
Las, jezioro - cisza, spokój - na dziko!
Witam!
Poszukuję fajnej miejscówki do postawienia namiotu i jednoślada!
Proszę wszystkich posiadających wiedzę, gdzie można wykroić ciekawe miejsce stroniąc od pól namiotowych i innych takich społecznych atrakcji... gdzie zwyczajnie na "dziko" można spędzić kilka miłych chwil. Zapewne jeździcie po naszym kraju i takie super-miejscówki wam nie są obce!
Najlepiej w Wielkopolsce choć nie powiem, że jak opis będzie soczysty to i nawet drugi koniec kraju wchodzi w grę! Las - jeziorko czy inne naturalne atrakcje mile widziane!
Pozdrawiam i przyczepności!!
Łukasz
Poszukuję fajnej miejscówki do postawienia namiotu i jednoślada!
Proszę wszystkich posiadających wiedzę, gdzie można wykroić ciekawe miejsce stroniąc od pól namiotowych i innych takich społecznych atrakcji... gdzie zwyczajnie na "dziko" można spędzić kilka miłych chwil. Zapewne jeździcie po naszym kraju i takie super-miejscówki wam nie są obce!
Najlepiej w Wielkopolsce choć nie powiem, że jak opis będzie soczysty to i nawet drugi koniec kraju wchodzi w grę! Las - jeziorko czy inne naturalne atrakcje mile widziane!
Pozdrawiam i przyczepności!!
Łukasz
Z tych samych elementów można zbudować huśtawkę dla dzieci i szubienicę.
-
LucaBrossi - Świeżak
Jezioro Białe na północny wschód od Międzyrzecza. Z Poznania jakieś 100 km. Bardzo malownicze jezioro. Czyste, ciepłe, położone w gęstym lesie. Z jednej strony jest ośrodek wypoczynkowy, ale teren na około jeziora jest zupełną dziczą, gdzie można się spokojnie rozbić.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
heh ja mam działkę w Puszczy noteckiej nad jeziorem Białe obok wsi Białe tyle, że nic tam nie ma, brak rozrywki chociaż kiedyś były ze 3 bary we wsi i można było tam poimprezować 

-
patryk83 - Bywalec
"wiejskie bary" kilka razy były w naszym zasięgu - biwakowania - lecz człowiek się nauczył, że i miejscowi nie zawsze tolerują przybyszów w innych ziem i zwyczajnie dochodzimy do wniosku, że jak "biwakować" na dziko to tak aby bez krępacji w przysłowiowych gaciach siedzieć na krzesełku z piwkiem i nie martwić się o to, że zaraz jakiś miejscowy spacer z psem sobie uskuteczni na terenie naszego "małego obozu"
Czasami chcemy uciec od miejskiego zgiełku do miejsca gdzie nikt "d**y nie będzie zawracał"
Czasami chcemy uciec od miejskiego zgiełku do miejsca gdzie nikt "d**y nie będzie zawracał"

-
LucaBrossi - Świeżak
hehe to te moj e"wiekskie bary" to nastawione na turystów bo w lecie tam dośc sporo ludzi jest.
Kiedyś jak byłem mały tak do 16 lat
to jeszcze mało turystów tam było a teraz to aż za dużo ... i nie jeżdzę tam a imprezy było całkiem całkiem
Kiedyś jak byłem mały tak do 16 lat

-
patryk83 - Bywalec

-
LucaBrossi - Świeżak
Słyszałem o Bieszczadach sporo dobrego... ale przyznaje bez bicia nigdy w tych rejonach nie byłem... Czyli jak mniemam mapa w łapkę i szukanie dużego zalesienia?
Czy jakieś konkretne namiary pi razy drzwi kilkadziesiąt kilometrów...
Pozdrawiam

Pozdrawiam
-
LucaBrossi - Świeżak
kolejny punkt wędruje na moją mapową listę kraju... odwiedzimy... odwiedzimy...
-
LucaBrossi - Świeżak
Na wsiach różnie bywa. 20 lat mieszkałem na wsi i trochę wiem. Nir artw się na zapas
Bieszczady są piękne. Byłem tam tak dawno temu, że już niewiele pamiętam. Tak czy inaczej, napewno warto pojechać w te okolice.
Osobiście pociągają mnie Mazury. Mój kumpel ma tam znajomych. Rok temu pojechał autem. W tym roku namówiłem go na wyprawę motocyklową. Jeszcze jeden kumpel z nami może pojedzie. Obyśmy się wszyscy zgrali z czasem wolnym. Planujemy w lipcu. Jeśli uda mi się pojechać to napewno wyprawę opiszę na forum.

Bieszczady są piękne. Byłem tam tak dawno temu, że już niewiele pamiętam. Tak czy inaczej, napewno warto pojechać w te okolice.
Osobiście pociągają mnie Mazury. Mój kumpel ma tam znajomych. Rok temu pojechał autem. W tym roku namówiłem go na wyprawę motocyklową. Jeszcze jeden kumpel z nami może pojedzie. Obyśmy się wszyscy zgrali z czasem wolnym. Planujemy w lipcu. Jeśli uda mi się pojechać to napewno wyprawę opiszę na forum.
-
bryk77 - Stały bywalec
Ja rowniez polecam Ci bieszczady kolego.Sporo ciekawych odludnych miejscowek,w promieniu kilkunastu kilometrow masz kilka jezior do wyboru miedzy innymi jezioro solinskie (najwieksza sztuczna tama w europie) Wiele miejsc by rozbic sie na dziko i z pewnoscia nikt by Cie nie nekal moglbys sobie nawet na golasa bez strachu smigac:)a jesli znudzila by Ci sie taka samotnosc to w miejscowosci soline gdzie owa tama sie znajduje jest wiele atrakcji:bary,dyskoteki,i piekne gorace dziewczyny:) wiem co mowie bo jestem z tych okolic i odwiedzam je srednio 2-3 razy w tyg.Pozdrawiam i zycze udaneo wyboru...aaa i jeszcze jedno...Jezioro solinskie jest ewenementem na skale swiatowa bo praktycznie nie ma tutaj komarow,wiec nie musisz uzbrajac sie w zadne OFF-y:)
Kawasaki Z750
-
headhunters - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Turystyka motocyklowa