YAMAHA TDR 250 !!!!!!!!!!!
• Strona 1 z 1
YAMAHA TDR 250 !!!!!!!!!!!
Witam,pojezdzielem juz troche teraz zastanawiam sie nad kupnem tego motocykla.Warto go kupic????i czy kupie go w badzo dobrym stanie za 5 tys zl?????????
- rad15
- Świeżak
dam ci link o ktory mi motocykl chodzi http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=111344988 tylko troche nowszy chcem .No powiedz co o nim sadzisz ????
taki motorek ma 50 kucykow

- rad15
- Świeżak
Bunny, a co Ty taki nastawiony że tylko g*** można kupić w Polsce?
Ja sprzedałem swoją Yamahę a niewiele wcześniej zrobiłem kapitalny remont i napewno długo gościu pojeździ. Nie uważam, żebym był tylko jedynym w Polsce uczciwym sprzedającym. A handluje troszkę tym i tamtym i nigdy na wałki nikogo nie wystawiam, sam nie lubie shitu i tego nikomu nie wciskam.
Myślę, że to tylko kwestia znajomości się na pewnych rzeczach.
Ja sprzedałem swoją Yamahę a niewiele wcześniej zrobiłem kapitalny remont i napewno długo gościu pojeździ. Nie uważam, żebym był tylko jedynym w Polsce uczciwym sprzedającym. A handluje troszkę tym i tamtym i nigdy na wałki nikogo nie wystawiam, sam nie lubie shitu i tego nikomu nie wciskam.
Myślę, że to tylko kwestia znajomości się na pewnych rzeczach.
Dosiadam:
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
Yamaha Thundercat sprzedany
|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm

|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
-
Vercef - VIP Åšcigacz.pl
Vercef napisał(a):Bunny, a co Ty taki nastawiony że tylko g*** można kupić w Polsce?
Bunny napisał(a):Naprawde musiałbyś trafić nielada okazje, żeby kupić moto w bdb stanieszczególnie w Polsce
Później sprostowałem, że można okazje ucelować, pozatym to było z taką lekką ironią

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
Bunny napisał(a):Vercef napisał(a):Bunny, a co Ty taki nastawiony że tylko g*** można kupić w Polsce?Bunny napisał(a):Naprawde musiałbyś trafić nielada okazje, żeby kupić moto w bdb stanieszczególnie w Polsce
Później sprostowałem, że można okazje ucelować, pozatym to było z taką lekką ironią
Teraz już oki

Dosiadam:
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm
|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
Cross:
Kawasaki KX 125 ccm
Honda CR 250 ccm

|~~|...Tomek CBR|~~| [*]
-
Vercef - VIP Åšcigacz.pl
tylko wszedl Vercef i sie wszystko ruszylo a co do 50 kucykow to jest prawda czytalem o tym moto na niemieckiej stronie inni podaj 48 a inni 50 no to mala rozbieznosc i tak chcem ten moto nie tylko ze wzgledy na moc jaka ten maly silniczek wykszesyje ...
- rad15
- Świeżak
- grzesiek123456
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości