Kupno Hondy NSR 125
• Strona 1 z 1
Kupno Hondy NSR 125
Witam,
Dopiero zaczynam swoją przygodę z motocyklami i na pierwszy motor zdecydowałem się kupić Hondę NSR 125. Słyszałem tylko że te motory wydają taki "pierdzący" dźwięk i w związku z tym mam pytanie: czy zmiana wydechu w motorze coś da? Czy jest szansa by motor chodził tak jak na tym filmie?
Link: http://www.youtube.com/watch?v=Uw1X_BZKqvk
Z góry dzięki za odpowiedź
Dopiero zaczynam swoją przygodę z motocyklami i na pierwszy motor zdecydowałem się kupić Hondę NSR 125. Słyszałem tylko że te motory wydają taki "pierdzący" dźwięk i w związku z tym mam pytanie: czy zmiana wydechu w motorze coś da? Czy jest szansa by motor chodził tak jak na tym filmie?
Link: http://www.youtube.com/watch?v=Uw1X_BZKqvk
Z góry dzięki za odpowiedź
- Oyster
- Świeżak
tematy na o 125 zakladaj w dziale skutery ...
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
masz racje wydają pierdzący dźwięk ;p a zmiana wydechu może coś da
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
Oyster napisał(a):Choć jeden coś mądrze napisał... Tylko nie wiem jaki wydech kupić żeby otrzymać taki basowy, sportowy dźwięk =)
bassowego dźwięku nigdy nie otrzymasz z dwusuwa... czego byś tam nie wsadził i tak bedziesz mieć albo kosiarke do trawy albo maszynke go golenia... ;]]]
No niepowiem sam ostatnimi czasy chciałem kupić Aprilie 125 z 07r bo jest po prostu piękna a moc ma ogromną co do swojej klasy ale strasznie ale to strasznie nie podoba mi sie dzwięk silnika, oraz fakt ze jara on od groma oleju i paliwa... coś za coś... jesli ci to nie przeszkadza łykaj aprilke

- Dokaz
- Świeżak
Dokaz napisał(a):Oyster napisał(a):Choć jeden coś mądrze napisał... Tylko nie wiem jaki wydech kupić żeby otrzymać taki basowy, sportowy dźwięk =)
bassowego dźwięku nigdy nie otrzymasz z dwusuwa... czego byś tam nie wsadził i tak bedziesz mieć albo kosiarke do trawy albo maszynke go golenia... ;]]]
No niepowiem sam ostatnimi czasy chciałem kupić Aprilie 125 z 07r bo jest po prostu piękna a moc ma ogromną co do swojej klasy ale strasznie ale to strasznie nie podoba mi sie dzwięk silnika, oraz fakt ze jara on od groma oleju i paliwa... coś za coś... jesli ci to nie przeszkadza łykaj aprilkeale basowego dzwięku to nigdy nie osiągniesz :/
mylisz sie.......
zakladasz glosnik taki metr na 2 z dobrymi basami na tylne siedzenie, przywiazujesz sznurkami, podpinasz jakiesc cos co gra przykladowo mp3 i jazda... masz basowy dzwiek jak w bmw pelnym dresow
-
kravec - Administrator
ludzie jednocylindrowce zawsze pierdzÄ…
chyba 125 jednocylindrowa nie będzie wydawac dźwięku czterocylindrowej szejścsety
można tylko zmienic tylko dzwięk tego pierdzenia

chyba 125 jednocylindrowa nie będzie wydawac dźwięku czterocylindrowej szejścsety

można tylko zmienic tylko dzwięk tego pierdzenia

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości