[turystyka] Zdążyć na Nadaam w Mongolii - Ciekawi...
• Strona 1 z 1
[turystyka] Zdążyć na Nadaam w Mongolii - Ciekawi...
Dyskusja na temat: Zdążyć na Nadaam w Mongolii - Ciekawi Świata
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Zdążyć na Nadaam w Mongolii - Ciekawi Świata
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Zdążyć na Nadaam w Mongolii - Ciekawi Świata
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Podziwiam za odwagę i determinację do wyjazdu w taką podróż, może i mnie się kiedyś uda przeżyć coś podobnego...
Wracajcie szczęśliwie!!!<br><hr>Mr.Bongos
Wracajcie szczęśliwie!!!<br><hr>Mr.Bongos
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Heja Loczki
Mam nadzieję że szczęśliwie powrócili w rodzime strony i chłoną ojczyznę od nowa po tych ekskursjach odrywających od rzeczywistości... Ja już po zderzeniu z wielickim urzędem - w dyby złapana na stanowisku urzęduję. Pozdro i proszę ku mnie napisać byśmy mieli opcję kontaktu wzajemnego a w razie czego do Wieliczki serdecznie zaprasza
|
<br><hr>bahah
Mam nadzieję że szczęśliwie powrócili w rodzime strony i chłoną ojczyznę od nowa po tych ekskursjach odrywających od rzeczywistości... Ja już po zderzeniu z wielickim urzędem - w dyby złapana na stanowisku urzęduję. Pozdro i proszę ku mnie napisać byśmy mieli opcję kontaktu wzajemnego a w razie czego do Wieliczki serdecznie zaprasza

<br><hr>bahah
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hej! Wróciliśmy wczoraj! Wprost na mega obiad przygotowany przez obie mamy! Tylko zasuszeni trochę i niewiele udało się wcisnąćKomentatorzy napisał(a):Heja Loczki
Mam nadzieję że szczęśliwie powrócili w rodzime strony i chłoną ojczyznę od nowa po tych ekskursjach odrywających od rzeczywistości... Ja już po zderzeniu z wielickim urzędem - w dyby złapana na stanowisku urzęduję. Pozdro i proszę ku mnie napisać byśmy mieli opcję kontaktu wzajemnego a w razie czego do Wieliczki serdecznie zaprasza|
<br><hr>bahah<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Uda na pewno! Wystarczy chcieć (jak mawiają). Życzę powodzenia!<br><hr>Ania MatrajKomentatorzy napisał(a):Podziwiam za odwagę i determinację do wyjazdu w taką podróż, może i mnie się kiedyś uda przeżyć coś podobnego...
Wracajcie szczęśliwie!!!<br><hr>Mr.Bongos<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości