Zobacz wątek - <i>[turystyka]</i> Zdążyć na Nadaam w Mongolii - Ciekawi...
NAS Analytics TAG

[turystyka] Zdążyć na Nadaam w Mongolii - Ciekawi...

Komentarze użytkowników
_________

[turystyka] Zdążyć na Nadaam w Mongolii - Ciekawi...

Postprzez Åšcigacz » 20/7/2010, 13:56

Dyskusja na temat: Zdążyć na Nadaam w Mongolii - Ciekawi Świata
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Zdążyć na Nadaam w Mongolii - Ciekawi Świata
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/7/2010, 13:56

Podziwiam za odwagę i determinację do wyjazdu w taką podróż, może i mnie się kiedyś uda przeżyć coś podobnego...
Wracajcie szczęśliwie!!!<br><hr>Mr.Bongos
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/7/2010, 13:06

Heja Loczki
Mam nadzieję że szczęśliwie powrócili w rodzime strony i chłoną ojczyznę od nowa po tych ekskursjach odrywających od rzeczywistości... Ja już po zderzeniu z wielickim urzędem - w dyby złapana na stanowisku urzęduję. Pozdro i proszę ku mnie napisać byśmy mieli opcję kontaktu wzajemnego a w razie czego do Wieliczki serdecznie zaprasza ;-) |
<br><hr>bahah
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/8/2010, 12:31

Komentatorzy napisał(a):Heja Loczki
Mam nadzieję że szczęśliwie powrócili w rodzime strony i chłoną ojczyznę od nowa po tych ekskursjach odrywających od rzeczywistości... Ja już po zderzeniu z wielickim urzędem - w dyby złapana na stanowisku urzęduję. Pozdro i proszę ku mnie napisać byśmy mieli opcję kontaktu wzajemnego a w razie czego do Wieliczki serdecznie zaprasza ;-) |
<br><hr>bahah<br>
Hej! Wróciliśmy wczoraj! Wprost na mega obiad przygotowany przez obie mamy! Tylko zasuszeni trochę i niewiele udało się wcisnąć :) Nie ma jak w domu...jakiś się teraz po tych nocach w namiocie i jurtach wydaje olbrzymi. Pozdrawiamy i ściskamy.<br><hr>Ania Matraj
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/8/2010, 12:33

Komentatorzy napisał(a):Podziwiam za odwagę i determinację do wyjazdu w taką podróż, może i mnie się kiedyś uda przeżyć coś podobnego...
Wracajcie szczęśliwie!!!<br><hr>Mr.Bongos<br>
Uda na pewno! Wystarczy chcieć (jak mawiają). Życzę powodzenia!<br><hr>Ania Matraj
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości

na górê