Jaki skuter w cenie 3500 PLN? Lub na co zwracać uwagę?
• Strona 1 z 1
Jaki skuter w cenie 3500 PLN? Lub na co zwracać uwagę?
Siemanko
Znajomy chce kupić skuter, ma do wydania około 3500 PLN, choć jest gotów wydać więcej, jeśli to konieczne lub warte. Skłania się ku nowemu sprzętowi, lub ewentualnie używany - dość młody. Ponieważ nie ma żadnych znajomych "skuterowców", nie ma pojęcia czym się kierować przy zakupie.
Chodzi o 50ccm, bo nie ma prawa jazdy kat. A.
- Warto kupić nowy w tej cenie, czy lekko używany?
- Na jakie marki warto zwrócić uwagę, jakich unikać?
- Na co zwracać uwagę przy zakupie?
- Chciałby kupić w "salonie skuterowym" ze zniżką na roczniki 2006. Warto? Czy może są inne atrakcyjne opcje.
Za wszelkie pomoce dla początkującego (mogą być linki) z góry dzięki. Z motorami jest łatwiej, bo są liczące się marki i nic poza tym. Ze skuterami jest inaczej - można odnieść wrażenie, że marek jest z tysiąc i każdy w garażu tłucze jakieś swoje modele
Dzięki i pozdrawiam
gojo

Znajomy chce kupić skuter, ma do wydania około 3500 PLN, choć jest gotów wydać więcej, jeśli to konieczne lub warte. Skłania się ku nowemu sprzętowi, lub ewentualnie używany - dość młody. Ponieważ nie ma żadnych znajomych "skuterowców", nie ma pojęcia czym się kierować przy zakupie.
Chodzi o 50ccm, bo nie ma prawa jazdy kat. A.
- Warto kupić nowy w tej cenie, czy lekko używany?
- Na jakie marki warto zwrócić uwagę, jakich unikać?
- Na co zwracać uwagę przy zakupie?
- Chciałby kupić w "salonie skuterowym" ze zniżką na roczniki 2006. Warto? Czy może są inne atrakcyjne opcje.
Za wszelkie pomoce dla początkującego (mogą być linki) z góry dzięki. Z motorami jest łatwiej, bo są liczące się marki i nic poza tym. Ze skuterami jest inaczej - można odnieść wrażenie, że marek jest z tysiąc i każdy w garażu tłucze jakieś swoje modele

Dzięki i pozdrawiam
gojo
-
gojo - Świeżak
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
Witaj ja właśnie kupiłem nowego zippa Quantum za 3700 z rocznika 2006 wcześniej kosztował 4500 zawsze lepiej kupić nowy bo jak o niego zadbasz od początku to takiego będziesz miał do końca jak kupisz nowego jakiejkolwiek marki to nie zdejmuj od razu blokady niech się dotrze
- paweł1
- Świeżak
W takiej cenie to możesz kupić sobie Aprillkę, bardzo dobry sprzęt, tutaj masz link do takiej aprilki: http://moto.allegro.pl/item154570780_ap ... o_125.html
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Mateusz168
- Świeżak
Dzięki za odpowiedzi, dzisiaj byłem ze znajomym w skuterowym (wszak to nie dla mnie skuter) i oglądaliśmy chińszczyznę. Po tym jak zobaczyłem ten szajs, to zdecydowanie będę mu odradzał te wytwory.
Będę mu doradzał jakieś markowe aprilki, peugeoty, etc... byle nie chińskie. Marudził już o zwiększeniu budżetu do 5kPLN, więc pewnie coś ciekawego wybierze w tej cenie.
Dam znać jak coś kupi!
Dzięki za odpowiedzi
gojo
Będę mu doradzał jakieś markowe aprilki, peugeoty, etc... byle nie chińskie. Marudził już o zwiększeniu budżetu do 5kPLN, więc pewnie coś ciekawego wybierze w tej cenie.
Dam znać jak coś kupi!

Dzięki za odpowiedzi

gojo
-
gojo - Świeżak
wystarczy ze kupi uzywanego aeroxa lub inny sprzet tego typu czyli malaguti f15 beneli 491 polecam silniki minareli ja mam malaguti f`15 i chodzi zajebiscie niedawno wstawiłem nowy tłok i cylinder teraz jest juz dotarty i predkosc około 95km/h i poco wydawac 5tys jak za 3000zł moze kupic fajny sprzet i długo pojezdzić
- ApriliaRS125
- Świeżak
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości