Wyścigi :)
• Strona 1 z 1
Wyścigi :)
[color=red]Cześć mam 14 lat i chce brać udział w zawodach motocyklowych Np; w skuterach lub ścigaczach 125 ccm. Powiedzcie mi czy mogę , a jak będę mógł to powiedzcie w jakiej klasie co i jak . Z góry DZIĘKI
[color=red]

- rebero
- Świeżak
Zacznij od nie legalnych wyściguw skóterowych z kumplami z gimnazjum. Adrenalina na maksaa jak masz 60 kmh na bódziku to jusz nie som rzarty..
A tak serio to i tak nie myślisz o tym poważnie, ot tak wpadło Ci to do głowy.. Jak byś chciał się tym zająć, to byś sam umiał poszukać jakie są koszta rozpoczęcia zabawy w prawdziwe wyścigi... Chyba, że jesteś dziany, wtedy można już coś zdziałać.
A tak serio to i tak nie myślisz o tym poważnie, ot tak wpadło Ci to do głowy.. Jak byś chciał się tym zająć, to byś sam umiał poszukać jakie są koszta rozpoczęcia zabawy w prawdziwe wyścigi... Chyba, że jesteś dziany, wtedy można już coś zdziałać.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Chce tylko nie wiem gdzie można znaleźć informacje na ten temat . ( Szukam Już z 2 miesiące ). I nie mam . Jak Wiesz jakieś stronki to wyślij mi na maila ( rebero11@interia.pl ). Z Góry dzięki 

- rebero
- Świeżak
http://www.scigacz.pl/European,Scooter, ... 13278.html Naoglądał się i marzy teraz.
CBR - CustomBikeRobson
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
Najbezpieczniej dla ciebie i dla nas będzie jak wystartujesz w moto gp na pc- cie. Odpowiadam na pytanie : tak możesz. Gdybyś miał kiedykolwiek startować, to nie zadawałbyś tutaj tych pytań.
Sprzedam haykę!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
Nie wiem dokladnie czy mozesz sie w tym wieku scigac. Sadze ze nie. Ale mozesz na tej stronie napisac w dziale Hydepark i ze szukasz kogos do scigania sie. Najlepiej sb zalatw jakis super skut z super zrywem. Wynajmij jakis tor (np. Poznan) albo lotnisko np. (kielce) slyszalem ze w kielcach wynajmuja lotnisko bo jest nieuzywane. Naucz sie zchodzic na kolano. Zalatw sb kombinezon. I trenuj. A potem moze na jakies GP sie zalapiesz ? A tak wg to ty z kad jestes ?
- karol5589
- Świeżak
najpierw to nam powiec jak rodzice na to twoje sciganie ;> xD
Derbi Senda SM | http://www.youtube.com/watch?v=4H0w5DHh0w8
-
zarkanis96 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm