Pierwsze moto , na co dzień...
• Strona 1 z 1
Pierwsze moto , na co dzień...
Witam , mam 16 lat , 188 cm wzrostu , oraz ważę 97 kg,posiadam prawko kat. A1. .Szukam jakiegoś moto o pojemności 125cm3, żebym mógł jeździć nim legalnie na A1. Moje doświadczenie z motocyklami jest małe , nigdy nie miałem motocykla , jedynie jeździłem komarem u dziadka po podwórku oraz na kursie ybrką 125. Motoc chciałbym używać do jazdy na co dzień, wypady z kumplami, zabawy oraz pośmigać razem z dziewczyną, nie chcę robić długich tras turystycznych. Jedynie pojechać na jakiś zlot albo na jakiś stunt show itp.. W sezonie chciałbym przelatać jak najwięcej, po prostu jeździć codziennie ,o ile pogoda na to pozwoli. Nie chciałbym być 'zawali drogą'. Na sam motocykl jestem w stanie wydać około 6, 7 tyś, co do ciuchów przemyślę. Nie mam pojęcia ile może mnie kosztować utrzymanie moto w sezonie. Podobają mi się motocykle typu sportowe , naked , oraz ewentualnie w grę wchodzi supermoto. Oczywiście chciałbym mieć opcję zabrania kogoś ze sobą na tył np. dziewczynę.
pozdrawiam , tmdzik.
@Edit wolałbym ,żeby było to coś znanego ,a nie chińska kaszana.
pozdrawiam , tmdzik.
@Edit wolałbym ,żeby było to coś znanego ,a nie chińska kaszana.
- tmdzik
- Świeżak
Spokojnie tmdzik wystarcza 2 "kafle" na całkiem dobry strój na moto.
125cc jest dobrą opcją.
Honda NSR 125
Yamaha WR125X
Suzuki RG125
Masa jest motocykli tu masz kilka jakie mi wpadły pod rękę. Nie przeglądałeś ofert ?
125cc jest dobrą opcją.
Honda NSR 125
Yamaha WR125X
Suzuki RG125
Masa jest motocykli tu masz kilka jakie mi wpadły pod rękę. Nie przeglądałeś ofert ?
CBR - CustomBikeRobson
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
Teoretycznie nie, ale większość NSR dostępnych na rynku ma wbite w dowodzie 11kW, więc nie powinno być problemów, na pewno nie przy kontroli. Najwyżej podczas wypadku ktoś może się przyczepić, ale wątpię
Jeśli się boisz, zawsze można zblokować moto do tych 15KM...

Jeśli się boisz, zawsze można zblokować moto do tych 15KM...
Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.