kask integralny z wizjerem w teren
• Strona 1 z 1
kask integralny z wizjerem w teren
Witam,
Choć mam juz kask typowy do enduro i gogle to jednak z racji mojej wady wzroku i nie tolerowania szkieł kontaktowych musze jeździć w okularach.
sprawa wygląda tak ze gogle jakoś siadają na okulary, są dość duże ( blur 2) to jednak troche dyskomfort jest, również przy zakładaniu gogli i ich ściąganiu
z tego powodu zainteresowałem sie kaskiem takiego typu
http://www.fmx.pl/prod_1429_Kask_Airoh_S4_Color.html
Czy możecie mi powiedzieć czy taki kas ma racje bytu w enduro nastawionym na teren ??? Wiem ze szybka po jakims czasie od blota i syfku bedzie do wymiany ale pomijając tą wade???
A czy ten kask podany w linku warto kupić jesli chodzi o firme , bo ja jej nie kojarze ???
Pozdrawiam
Choć mam juz kask typowy do enduro i gogle to jednak z racji mojej wady wzroku i nie tolerowania szkieł kontaktowych musze jeździć w okularach.
sprawa wygląda tak ze gogle jakoś siadają na okulary, są dość duże ( blur 2) to jednak troche dyskomfort jest, również przy zakładaniu gogli i ich ściąganiu
z tego powodu zainteresowałem sie kaskiem takiego typu
http://www.fmx.pl/prod_1429_Kask_Airoh_S4_Color.html
Czy możecie mi powiedzieć czy taki kas ma racje bytu w enduro nastawionym na teren ??? Wiem ze szybka po jakims czasie od blota i syfku bedzie do wymiany ale pomijając tą wade???
A czy ten kask podany w linku warto kupić jesli chodzi o firme , bo ja jej nie kojarze ???
Pozdrawiam
- klima
- Świeżak
Firma dobra ale kask do jazdy w terenie średni a raczej słaby.
To jest kask raczej na turystyczne enduro.
Bodajże Scott ma w swojej ofercie gogle OTG przeznaczone właśnie dla ludzi noszących okulary. Moim zdaniem to lepsza opcja niż kupno kasku enduro z szybką.
To jest kask raczej na turystyczne enduro.
Bodajże Scott ma w swojej ofercie gogle OTG przeznaczone właśnie dla ludzi noszących okulary. Moim zdaniem to lepsza opcja niż kupno kasku enduro z szybką.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 46 gości