Migacze Honda CBR 125 RW
• Strona 1 z 1
Migacze Honda CBR 125 RW
Witam i pozdrawiam.
Mam pewien problem, mianowicie chodzi o moje kierunkowskazy w motorze. Chodzi o to ze ostatnio jak remontowałem panele w mojej cbr'ce po prawym ślizgu to w pewnym momencie zadziwiła mnie pewna sprawa. Rzecz polega na tym ze jak włączę prawe kierunki wszystko działa okej, prędkość migania odpowiednia, oba migacze działają jak powinny ale jak już włączę lewe migacze to zaczynają się schody a dokładnie takie ze lewy przedni migacz działa ale zamiast lewego tylnego miga prawy tylni. Sprawdzałem bezpieczniki (te kolo przerywnika) i wszystkie sprawne, wymieniłem tylne migacze i jest tak samo czyli nie jest to tego wina. Proszę o pomoc bo jestem w malej konsternacji i nie wiem co robić. Macie tutaj badziewiasty rysunek w paintcie na wypadek jak by nie było wszystko jasne.
Lewa w gore!

Mam pewien problem, mianowicie chodzi o moje kierunkowskazy w motorze. Chodzi o to ze ostatnio jak remontowałem panele w mojej cbr'ce po prawym ślizgu to w pewnym momencie zadziwiła mnie pewna sprawa. Rzecz polega na tym ze jak włączę prawe kierunki wszystko działa okej, prędkość migania odpowiednia, oba migacze działają jak powinny ale jak już włączę lewe migacze to zaczynają się schody a dokładnie takie ze lewy przedni migacz działa ale zamiast lewego tylnego miga prawy tylni. Sprawdzałem bezpieczniki (te kolo przerywnika) i wszystkie sprawne, wymieniłem tylne migacze i jest tak samo czyli nie jest to tego wina. Proszę o pomoc bo jestem w malej konsternacji i nie wiem co robić. Macie tutaj badziewiasty rysunek w paintcie na wypadek jak by nie było wszystko jasne.
Lewa w gore!

-
kozakmaly - Świeżak
moze masz gdzies zwarcie,. rozbierz tyl motory i sprawdz jak kable z tylu wygladaja. Moze podczas slizu cos ci sie wyczepilo i teraz dotyka tam gdzie nie powinien.
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
problem rozwiazany a polegal na tym ze kable byly przezemnie poplatane jak wymienialem tylni blotnik itp. Fota 1 to jest jak nie dzialalo a 2 to jak dziala, trzeba bylo zamienic tylko fazy
By kozakmaly (otwórz link) at 2010-07-14

By kozakmaly (otwórz link) at 2010-07-14
SÄ… Ci co zaliczyli glebÄ™, i Ci co siÄ™ do tego nie przyznajÄ….
-
kozakmaly - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość