Przeróbka komina na głosniejszy -zapytanie.
• Strona 1 z 1
Przeróbka komina na głosniejszy -zapytanie.
Słyszałem że jest mozliwosć przerobienia seryjnego komina na glosniejszy tylko nie wiem czy to prawda. Mam oryginalny w F3 i prawdemowiac troszku za cichy a że kasy brak na cos naprawde dobrego slyszalem ze mozna przerobic wydech. Widzialem na alegro kominy firmy Dominator za jakies 250zeta ale sadze ze to szajs -kasa mowi sama za siebie, a na akrapovic nie stac
Mam pytanie ile kosztuje i czy jest sens przerobki i niszczenie seryjego/oryginalnego ??? pozdro

-
daniel85r - Świeżak
Temat juz sie przewijal jest kolo co przerabia kominy uzyj opcji szukaj bo nie pamietam do konca
co i jak...
Roznitowuje wymienia wnetrze etc. Chyba Przemo Rene cos powinien o tym wiedziec z tego co pamietam.

Roznitowuje wymienia wnetrze etc. Chyba Przemo Rene cos powinien o tym wiedziec z tego co pamietam.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Samodzielna pprzeróbka daje bardzo fajne efekty .Poczytaj to a będziesz wiedział wszystko:
http://www.allegro.pl/item1106122487_du ... guzzi.html
http://www.allegro.pl/item1106122487_du ... guzzi.html
EdHaust-"Nie liczy się ilość a jakość decybeli" 506436737
-
edzio - Świeżak
dzieki edzio
samodzielna przerobka moze i tanio wychodzi i wiesz co masz w srodku bo sam robiles ale niewiem czy bylbym w stanie sam zlozyc zeby bylo wszystko git majonez
a po drugie zbyt glosny też nie moze byc bo milicja papiery zabiera i mandacik (znam osobiscie przyklad).
za ok100zl chyba zmiescilbym sie z samodzielnym montazem... ale spawac potem komin tez trzeba umiec:)
w kazdym razie mam jedna propozycje od pewnego goscia co za 100zl ponoc skroci mojo komin i zrobi duzo glolsniejszy wiec sam niewiem co zrobic zeby bylo dobrze i tanio heh.pozdro

samodzielna przerobka moze i tanio wychodzi i wiesz co masz w srodku bo sam robiles ale niewiem czy bylbym w stanie sam zlozyc zeby bylo wszystko git majonez

za ok100zl chyba zmiescilbym sie z samodzielnym montazem... ale spawac potem komin tez trzeba umiec:)
w kazdym razie mam jedna propozycje od pewnego goscia co za 100zl ponoc skroci mojo komin i zrobi duzo glolsniejszy wiec sam niewiem co zrobic zeby bylo dobrze i tanio heh.pozdro
-
daniel85r - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości