Na jakiej zasadzie sa regulowane zawory w zxr 750l rok 93?
• Strona 1 z 1
Na jakiej zasadzie sa regulowane zawory w zxr 750l rok 93?
Jak w tytule, czyli na jakiej zasadzie sie reguluje zawory w zxr750l. sa tam jakies płytki, a moze srobki??
Pytam dlatego bo dałem moto do mechanika bo czasami zaczynał mi szarpac i dławic się i ostatnio pogorszyła się jego dynamika, ale na wolnych pracuje zadziwiajaco rowno. Ma mi zmienić swiece, wyczyścić i ustawić gażniki, myslałem tez o zaworach ale powiedział mi ze to raczej bez sensu bo on ladnie pracuje a do tego bedzie drgo. A tak robocizna 200zl plus czesci wydaje mi sie ze cena chyba jest ok jak sadzicie??
Pytam dlatego bo dałem moto do mechanika bo czasami zaczynał mi szarpac i dławic się i ostatnio pogorszyła się jego dynamika, ale na wolnych pracuje zadziwiajaco rowno. Ma mi zmienić swiece, wyczyścić i ustawić gażniki, myslałem tez o zaworach ale powiedział mi ze to raczej bez sensu bo on ladnie pracuje a do tego bedzie drgo. A tak robocizna 200zl plus czesci wydaje mi sie ze cena chyba jest ok jak sadzicie??
- radziu88
- Świeżak
Re: Na jakiej zasadzie sa regulowane zawory w zxr 750l rok 9
radziu88 napisał(a):Jak w tytule, czyli na jakiej zasadzie sie reguluje zawory w zxr750l. sa tam jakies płytki, a moze srobki??
sa plytki
R1 rn12 2004r+ , stunt honda+ AUDI A6 1,8T
- oskaarek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości