Honda NSR 50 przerywacz
• Strona 1 z 1
Honda NSR 50 przerywacz
Witam. Mam do was takie pytanie gdzie w hondzie nsr 50 96r. znajduje się przerywacz kierunkowskazów?
- men131
- Świeżak
Albo pod bakiem gdzies kolo ramy, albo gdzies kolo tylnego siedzenia. Nie wiem dokladnie. SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE 

Suzuki Bandit 600N 2003r.
- Mateusz149
- Bywalec
A i jeszcze mam jedno pytanie. W tej hondzie mam na zegarach dwie kontrolki tak jak na zdjęciu http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Hon ... 2,86412%27) i mam problem z kierunkowskazami bo raz działają a raz nie i nie wiem co jest. a co do tych kontrolek to jak kierunki nie działają to niedziała też kontrolka neutral na włączonym zapłonie a powinna ona działać prawda? Mieliście coś takiego przy swoich maszynach?
- men131
- Świeżak
to tak
nie szukaj przerywacza (znajduje sie pod bakiem niedalego górnego mocowania amortyzatora po lewej stronie (jak siedzisz na moto)
a nie działa ci z tego powodu ze masz gdziez kabel przetarty/przeciety i nie ma pradu bo takto musi dzialac bo jak juz zapali to prad ma z pradnicy a kierunki w przeciwieństwie do swiatel(i klaksonu) dzialaja na wyłączonym silniku.
Przynajmniej tak jest u mnie
PS jak cos to pisz do mnie na gg bo tez mam nsr 50 tyle ze z 92r GG 1629692 pisz ze ze scigacza, bo mam stare gg wiec moge nie wiedziec kto pisze
nie szukaj przerywacza (znajduje sie pod bakiem niedalego górnego mocowania amortyzatora po lewej stronie (jak siedzisz na moto)
a nie działa ci z tego powodu ze masz gdziez kabel przetarty/przeciety i nie ma pradu bo takto musi dzialac bo jak juz zapali to prad ma z pradnicy a kierunki w przeciwieństwie do swiatel(i klaksonu) dzialaja na wyłączonym silniku.
Przynajmniej tak jest u mnie
PS jak cos to pisz do mnie na gg bo tez mam nsr 50 tyle ze z 92r GG 1629692 pisz ze ze scigacza, bo mam stare gg wiec moge nie wiedziec kto pisze
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości