Zobacz wÄ…tek - witam i prosze o pomoc
NAS Analytics TAG

witam i prosze o pomoc

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez Thrillco » 26/4/2006, 10:59

Ej nooo..w chwili obecnej CBR600F2 czy nawet F3 to też nic specjalnego, ale skoro latałeś to zapodaj chłopakowi ówczesne wrażenia:) Mi się Zygzak mały od zawsze podobał..niestety siedziałem wielokrotnie, jechałem-nigdy:/
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez Thrillco » 26/4/2006, 11:33

To jak zainteresowany ew. takim sprzetem zapytam-czy poczuję dużą różnice pomiedzy GS500 a małym Zygzakiem??
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez [zt]michu » 28/4/2006, 17:18

kurde pieknie wszystko tylko w w pracy bede w te dni dopiero ok 10 maja bede mial wolnego troche
evil ja niechce typowo scigacza tylko taki motorek co wrazie czego bede mogl wziasc maniurke i przejechac 200km wiem ze i zzr i cbr f2 to stare motory ale niemam wiecej siana zeby kupic nowszy model jestem wiem ze na torze jest mnostwo motocyklistow ale ja od zawsze bylem zwiazany z samochodami i kartingiem dopiero robie pierwsze kroki w motocyklowym swiecie jak sadzicie zz-r czy cbr nie mam pojecia co wybrac :( evil powiedz jak sie jezdzilo zz-r'ka ciezko opanowac ten motocykl i czy on wybacza drobne bledy ktore napewno popelnie aha i powiedzcie mi jeszcze co z tymi ramami w tym kawasaki bo niektorzy mnie strasza ze pekaja:( pozdro
dzwieki silnika to moja muzyka honda CBR 600f
[zt]michu
Świeżak

Postprzez [zt]michu » 30/4/2006, 15:10

aha a powiedz mi jescze tego 2 i 3 maja na torze to w jakich godzinach bedzie ta cala imprez bo ja od 14 - 22 pracuje:/
dzwieki silnika to moja muzyka honda CBR 600f
[zt]michu
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości

na górê