witam i prosze o pomoc
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Ej nooo..w chwili obecnej CBR600F2 czy nawet F3 to też nic specjalnego, ale skoro latałeś to zapodaj chłopakowi ówczesne wrażenia:) Mi się Zygzak mały od zawsze podobał..niestety siedziałem wielokrotnie, jechałem-nigdy:/
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
kurde pieknie wszystko tylko w w pracy bede w te dni dopiero ok 10 maja bede mial wolnego troche
evil ja niechce typowo scigacza tylko taki motorek co wrazie czego bede mogl wziasc maniurke i przejechac 200km wiem ze i zzr i cbr f2 to stare motory ale niemam wiecej siana zeby kupic nowszy model jestem wiem ze na torze jest mnostwo motocyklistow ale ja od zawsze bylem zwiazany z samochodami i kartingiem dopiero robie pierwsze kroki w motocyklowym swiecie jak sadzicie zz-r czy cbr nie mam pojecia co wybrac
evil powiedz jak sie jezdzilo zz-r'ka ciezko opanowac ten motocykl i czy on wybacza drobne bledy ktore napewno popelnie aha i powiedzcie mi jeszcze co z tymi ramami w tym kawasaki bo niektorzy mnie strasza ze pekaja:( pozdro
evil ja niechce typowo scigacza tylko taki motorek co wrazie czego bede mogl wziasc maniurke i przejechac 200km wiem ze i zzr i cbr f2 to stare motory ale niemam wiecej siana zeby kupic nowszy model jestem wiem ze na torze jest mnostwo motocyklistow ale ja od zawsze bylem zwiazany z samochodami i kartingiem dopiero robie pierwsze kroki w motocyklowym swiecie jak sadzicie zz-r czy cbr nie mam pojecia co wybrac

dzwieki silnika to moja muzyka honda CBR 600f
-
[zt]michu - Świeżak
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości