Nowy temat zbiorczy co o tym sÄ…dzicie ?
• Strona 1 z 1
Nowy temat zbiorczy co o tym sÄ…dzicie ?
Witam
Sprawdzałem w ważnych tematach i nie ma tam tematu zbiorczego który
by sie przydał ....nie znalazłem .
Jest sporo użytkowników mających enduro z silnikiem Am6
takie jak yamaha dt , aprilia rx mx, peugeot xps xp6 , motorhispania furia , ryz,malaguti xsm... itd
Lepiej żeby pisać w tym jednym temacie na temat tych motorków które się prawie nie różnią miedzy sobą...
Sprawdzałem w ważnych tematach i nie ma tam tematu zbiorczego który
by sie przydał ....nie znalazłem .
Jest sporo użytkowników mających enduro z silnikiem Am6
takie jak yamaha dt , aprilia rx mx, peugeot xps xp6 , motorhispania furia , ryz,malaguti xsm... itd
Lepiej żeby pisać w tym jednym temacie na temat tych motorków które się prawie nie różnią miedzy sobą...
Motorhispania (xp6)
- krzysieg
- Bywalec
I tak gimnazjaliści, którzy wejdą będą zakładać nowe tematy... poza tym równie dobrze można by zrobić to samo ze ścigaczopodobnymi AM6, jeszcze osobno skuterki... to nie ma sensu.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
SÄ… tematy o jednym motocyklu np apilia rs i yamaha tzr , czemu nie sÄ… scalone w jeden ?
Enduro z tym silnikiem jest bardziej popularne i jest wiele modeli ...
czemu od razu zakładacie że będą zakładać osobne tematy ...na pewno będą ale znacznie mniej .
Żeby nie robić śmietniku i robić osobnych tematów do praktycznie tych samych motorków enduro temat będzie dotyczyć wszystkich enduro z tym silnikiem.
Pisanie o enduro w tematach o rs i tzr to tak nie za bardzo pasuje - poza silnikiem nic je nie łączy...
Już jest zrobione a nawet gorzej podzielone na modele a ja proponuje jeden temat ...
Enduro z tym silnikiem jest bardziej popularne i jest wiele modeli ...
czemu od razu zakładacie że będą zakładać osobne tematy ...na pewno będą ale znacznie mniej .
Żeby nie robić śmietniku i robić osobnych tematów do praktycznie tych samych motorków enduro temat będzie dotyczyć wszystkich enduro z tym silnikiem.
Pisanie o enduro w tematach o rs i tzr to tak nie za bardzo pasuje - poza silnikiem nic je nie łączy...
poza tym równie dobrze można by zrobić to samo ze ścigaczopodobnymi AM6
Już jest zrobione a nawet gorzej podzielone na modele a ja proponuje jeden temat ...
- krzysieg
- Bywalec
Piszesz zeby nie robić smietnika. Sam zakladasz bezsensowny temat robisz smietnik na forum i myslisz ze cos zdziałasz???? Po co Ci taki temat moze zaluzmy odrazu temat o motocyklach z silnikiem AM5 zaluzmy tez temat o kuterach koloru czerwonego albo zielonego bo moze takich gdzies tam jest najwiecej.
Daruj sobie takie bezsensowne pomysly !!
Dzieki
Daruj sobie takie bezsensowne pomysly !!
Dzieki

Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Z tymi kolorami to już w ogóle przegiołeś.
Am5 i Am6 to prawie to samo i mało popularne ...więc nie ma sensu.
Po czytaniu ze zrozumieniem widać że mam na celu aby pisali ludzie w jednym temacie na temat wielu modeli ....a nie żeby zakładać tematy oddzielne na temat motorów które się prawie nie różnią .
widzę że niektórzy jak się uprą to trzymają się tego i nie potrafią się przyznać że nie zawsze mają racje...
A jak ktoś chcę zrobić coś przydatnego na forum to się jedzie po nim...żenada
Am5 i Am6 to prawie to samo i mało popularne ...więc nie ma sensu.
Po czytaniu ze zrozumieniem widać że mam na celu aby pisali ludzie w jednym temacie na temat wielu modeli ....a nie żeby zakładać tematy oddzielne na temat motorów które się prawie nie różnią .
widzę że niektórzy jak się uprą to trzymają się tego i nie potrafią się przyznać że nie zawsze mają racje...
A jak ktoś chcę zrobić coś przydatnego na forum to się jedzie po nim...żenada
- krzysieg
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 23 gości