Cieknące paliwo...;/
• Strona 1 z 1
Cieknące paliwo...;/
Witam! Mam Magneta City. Od czasu do czasu cieknie mi paliwo z przelewu. Wyczyściłem gaźnik i filtr powietrza.... Wymieniłem zawór podciśnieniowy... Co może być tego przyczyną?
- adrian1106
- Świeżak
- adrian1106
- Świeżak
Pływak chodzi leciutko i nie jest dziurawy... Paliwo leci jak skuter stoi w garażu... Ale dzieje sie tak tylko od czasu do czasu... Czy to może być wina elektrozaworu?
- adrian1106
- Świeżak
- ziutek15bdg
- Świeżak
Witam
słowem wstępu mam 125ccm.
to ja mam pytanie na temat. zalewa mi silnik i nie wiem dlaczego, i to bez wcześniejszych objawów. a do tego zaczeło cieknąć paliwo z gaźnika z przelewu. myślalem że to elektrozawór ale on działa i nie wiem co to może być.
Teraz nawet ma problem żeby odpalić a jak już odpali to leje paliwem dosłownie ciurkiem, butelke 0,66 napełnia w 1-2 minuty a jak ujmiesz gazu to zdycha.
POMOCY bo już nie mam siły
Pozdrawiam
słowem wstępu mam 125ccm.
to ja mam pytanie na temat. zalewa mi silnik i nie wiem dlaczego, i to bez wcześniejszych objawów. a do tego zaczeło cieknąć paliwo z gaźnika z przelewu. myślalem że to elektrozawór ale on działa i nie wiem co to może być.
Teraz nawet ma problem żeby odpalić a jak już odpali to leje paliwem dosłownie ciurkiem, butelke 0,66 napełnia w 1-2 minuty a jak ujmiesz gazu to zdycha.
POMOCY bo już nie mam siły
Pozdrawiam
open your mind.
- dziabong
- Świeżak
mógł ci sie "zawiesic"
wez i trzonkiem młotka lekko punkij w gaznik zeby sie "odwiesil"
wez i trzonkiem młotka lekko punkij w gaznik zeby sie "odwiesil"
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007