Wybor 1-go moto
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: wybor 1 moto
Przemo_rene napisał(a):koksik52 napisał(a):Ale z tych linkow co wedlug Was lepiej wyglada ??
najlepiej wygląda jak to było... "twoja stara"
Napewno wyglada lepiej od Ciebie

- koksik52
- Świeżak
wybor 1 moto
Nie moglem edytowac postu wiec napisze jeszcze 1 . Co uwazacie o hyosungu GT i hyosungu cruise ?? Dajcie mi jeszcze jakies pomysly tylko chcialbym zeby "motor" mial 6-cio biegowa skrzynie
- koksik52
- Świeżak
wypier*****
Jak Ci sie cos nie podoba to WYPIER***** poco sie wpisujesz
- koksik52
- Świeżak
DT bez zastanowienia.
Dlaczego ?
a.) dostęp części i łatwość obsługi
b.) Setki, jeśli nie tysiące fanów DT na całym świecie - musi być jakiś tego powód
c.) moto niezawodne. Zarówno w terenie jak i w trasie.
Dlaczego ?
a.) dostęp części i łatwość obsługi
b.) Setki, jeśli nie tysiące fanów DT na całym świecie - musi być jakiś tego powód
c.) moto niezawodne. Zarówno w terenie jak i w trasie.
Czarny 300cc 2T.
-
Duriv - Bywalec
Ja bym kupił DT, bo cross/enduro o pojemności 125 to poprostu jedna z klas... A 125 w "ścigaczu" no jakoś mi to nie pasi... RS jak już kiedyś powiedziałem to tak, ale 250ka w Vce
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
wybor 1 moto
Jak narazie wzial bym DT 125 tylko czy nie byloby na mnie za male ?? Mam ~180cm wzrostu. A moze jakis naked lub chopper ??
- koksik52
- Świeżak
DT nie jest za małe...
No dobra to szukaj Virago lub Varadero 125. Czterosuw dwa cylindry w układzie V. Spore motocykle, spore silniki nie do zajechania, przy regularnym serwisowaniu...
Jak ci zależy na osiągach, ale masz zapas gotówki na serwisy wymiany cylindrów i tłoków i inne remonty po "młodych gniewnych" kupuj RS125
Jak zależy ci na niskim spalaniu, bezawaryjności i kupieniu sprzętu nie zmęczonego życiem - Virago/Varadero
Virago
Varadero

No dobra to szukaj Virago lub Varadero 125. Czterosuw dwa cylindry w układzie V. Spore motocykle, spore silniki nie do zajechania, przy regularnym serwisowaniu...
Jak ci zależy na osiągach, ale masz zapas gotówki na serwisy wymiany cylindrów i tłoków i inne remonty po "młodych gniewnych" kupuj RS125
Jak zależy ci na niskim spalaniu, bezawaryjności i kupieniu sprzętu nie zmęczonego życiem - Virago/Varadero
Virago

Varadero

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
wybor 1 moto
Bardziej podoba mi sie ten chopperek
A mniej wiecej ile on ma dlugosci? Bo chcialbvym zeby moto bylo jak najwieksze 

- koksik52
- Świeżak
wybor 1 moto
Myśle ze nie kupie nic z tego do 3tyś. :/ Ogolnie chodzi mi o to aby byl malo awaryjny oraz jak najwiekszy jak na pojemnosc 125 Very Happy... Podobaja mi sie choppery SUZUKI REX. Co o nim sadzicie ??
- koksik52
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości