125 incognito?
• Strona 1 z 1
125 incognito?
Witam, mam problem, po tegorocznych wakacjach planuję zakup 125-tki, gdyż na razie jeżdżę Yamahą DT 80 i już jest dla mnie trochę "słaba". Lecz cały problem polega na tym, że mam dopiero 15 lat (nawet niepełne) a więc prawnie wolno mi prowadzić do 50cc. Dlatego proszę, abyście pomogli mi wybrać motocykl, który nie będzie się (np. kontroli drogowej) rzucał specjalnie w oczy jako zbyt 'duży'. Proszę o konkretne pomysły, gdyż na innych forach dawano mi raczej refleksyjne odpowiedzi. Najlepiej aby był to czterosów z powodów ekonomicznych, a jak dwusów to do 4l/100km
tych którzy uznają moją wypowiedź za amatorską z góry przpraszam ale jestem tu nowy
odpowiada mi zarówno cruiser, cross jak i sportowy...
Niecierpliwie czekam na Wasze propozycje

Niecierpliwie czekam na Wasze propozycje
- amator789
- Świeżak
lepiej skasuj temat a polecam rometa z-125 albo k-125 bo jak bedziesz OSTROZNIE jezdzil to dlugo posluzy a za 3000PLN to mozesz nowego z salonu na 24 m-ce gwarancji wziac...
tylko ze to jest 'naked' wiec silnik na wierzchu a nawet jakbys zabudowal to widac ze duzy... jak masz 15 lat to poczekaj jeszcze rok dwa i zrob A1
tylko ze to jest 'naked' wiec silnik na wierzchu a nawet jakbys zabudowal to widac ze duzy... jak masz 15 lat to poczekaj jeszcze rok dwa i zrob A1
Z BenzynÄ… We Krwi 

-
D748SPS - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości