Zawory w skuterze 4t.
• Strona 1 z 1
Zawory w skuterze 4t.
Witam. Mam pytanie. Ostatnio strasznie dusił mi się skuter, przy dodaniu gazu dławił się po czym powoli się rozpędzał. Strasznie słabł. Sądziłem,że to zawory więc oddałem go do warsztatu. Tak jak myślałem na zaworze ssącym był zbyt duży luz. Po naprawie jeździł czyściutko ,ale na drugi dzień znów zaczął mulić. Możliwe, żeby w jeden dzień zawory się porozstawiały
??? Macie jakiś pomysł co to jeszcze może być??
Z góry dzięki za jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam.

Z góry dzięki za jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam.
- stuntmaster94
- Świeżak
czy aby na pewno paliwo dobre lejesz???;> nie chrzczone itp...może dysza sie zapchała w gaźniku a może wystarczy go tylko przeregulować... albo rolka na wariatorze sie przewróciła... no to sa chyba już wszystkie możliwości...
- Marcin_dudek3
- Świeżak
Marcin_dudek3 napisał(a):czy aby na pewno paliwo dobre lejesz???;> nie chrzczone itp...może dysza sie zapchała w gaźniku a może wystarczy go tylko przeregulować... albo rolka na wariatorze sie przewróciła... no to sa chyba już wszystkie możliwości...
paliwo nie jest chrzczone. Gaźnik czyszczę co jakiś czas, zawsze jest czysty w środku, wody w odstojniku nie ma , więc paliwo i gaźnik to to nie jest to.
A z tymi rolkami to sprawdzÄ™.
- stuntmaster94
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości