Problem z paleniam Prosze o pomoc!!
• Strona 1 z 1
Problem z paleniam Prosze o pomoc!!
Witam mam taki problem ze chcuialem wyczysc gaznik w mojej hondzie dio sp noi wszytko bylo fajnie jeszzce popacelem na zowory membranowe ale ich nie wyciagalem ani nic nie grzebalem. gaznik wyczyscilem no le gdy go zlorzylem to skuter nie chce jakos palic nie trzyma na wolnyc obrotach ani nic a ciezko odpalic jak sie pozadnie kompie to zapali i go starsznie muli i nie wiem co moze byc nie tak jak wszytko poskladalem dobrze 7 swiec wymienialemi dalej regulowalem gaznik i dalej prosze o pomoc!!
gościu wklejaj sobie to co piszesz do worda, albo chociaż klikaj "pisownia" bo tego się czytać nie da... kravec
gościu wklejaj sobie to co piszesz do worda, albo chociaż klikaj "pisownia" bo tego się czytać nie da... kravec
Sprzedam skutera Soprano z silnikiem hondy dio wiecej info prosze o wyslanie wiadomosci 

- Slomyr
- Świeżak
rozkręć wszystko jeszcze raz i dokladnie potem złóż może być tak że ci gdzieś powietrze bokiem łapie najlepiej membrany miedzy karterem na sylikon złóż i przy gaźniku tez sylikonu daj i mocno skręć...
- Marcin_dudek3
- Świeżak
mówie ci jeszcze raz wszytko złóż może powietrze ci gdzieś łapie i nie będzie chodził nie będzie można go wyregulować.
- Marcin_dudek3
- Świeżak
Zrobilem to na silikonie zapala odrazu ale z rozrusznika nie i gasnie nadal na wolnych obratach krecilem od powietrza i paliwa ale nic
Sprzedam skutera Soprano z silnikiem hondy dio wiecej info prosze o wyslanie wiadomosci 

- Slomyr
- Świeżak
spróbuj wkrecic dysze od wolnych obortów na maksa. Powietrze tez tak wkrec na maksa a nastepnie wykrec z 5 obotów... oczywiscie na rozgrzanym silniku...
- Marcin_dudek3
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości