Kawa ZX-6R poczÄ…tek...
• Strona 1 z 1
Kawa ZX-6R poczÄ…tek...
Witam zapewne się już powtarzam ale problem jest następujący...
Kawasaki Ninja ZX-6R z 98r. 108km
Na pierwszy motor. Nie zależy mi na brawurze ale nie stać mnie na zakup czegoś mniejszego a później sprzedaż i zakup większego. Motor bardzo podoba mi sie wizualnie i mam jedną ciekawa ofertę niedaleko miejsca mojego zamieszkania.
wzrost: 178cm
waga: 70 kg
Ps. widziałem już parę tego typu odpowiedzi więc. (tak mam prawko kat.A / Jechałem jako "plecak" na tym motorku i nie przeraził mnie)
Kawasaki Ninja ZX-6R z 98r. 108km
Na pierwszy motor. Nie zależy mi na brawurze ale nie stać mnie na zakup czegoś mniejszego a później sprzedaż i zakup większego. Motor bardzo podoba mi sie wizualnie i mam jedną ciekawa ofertę niedaleko miejsca mojego zamieszkania.
wzrost: 178cm
waga: 70 kg
Ps. widziałem już parę tego typu odpowiedzi więc. (tak mam prawko kat.A / Jechałem jako "plecak" na tym motorku i nie przeraził mnie)
- Goter
- Świeżak
kolego na pierwsze moto nie polecam
pomysł nad czymś co ma kolo 50km w zupełności wystarcz a nawet moc w zapasie. Kumpel kupił gs500 na pierwsze moto i już zaliczył glebę i nie fajnie moto wyglądało a sam sobie mówił ze ostrożny jest. a jak Ty chcesz wejść na cos co ma prawie 120 i to początki Twoje to szerokości życzę
pomysł nad czymś co ma kolo 50km w zupełności wystarcz a nawet moc w zapasie. Kumpel kupił gs500 na pierwsze moto i już zaliczył glebę i nie fajnie moto wyglądało a sam sobie mówił ze ostrożny jest. a jak Ty chcesz wejść na cos co ma prawie 120 i to początki Twoje to szerokości życzę
- blazioo
- Świeżak
Jak Cię nie stać na zmianę moto później, to stać Cię teraz na utrzymanie, lub naprawy po szlifie? Jak nie masz kasy, to może lepiej odpuść- ciuszki też trzeba za coś kupić...
Yamaha XJ600 -> TDM 900 -> DRZ 400e
-
Kamusial - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości