REJESTRACJA SKUTERA PO SCIĄGNIĘCIU BLOKAD
• Strona 1 z 1
REJESTRACJA SKUTERA PO SCIĄGNIĘCIU BLOKAD
Witam, Mam mały dylemat ,iż mam kupić juz z allgro skuterek sprowadzony który ma już sciągniete blokady i jego v-max wynosi mniej więcej 90. No i teraz pytanie do was czy przy przegladzie i ogolnie rejestracji będzie jakiś problem bo z tego co czytałem to v-max powinien wynosić 45 także nie wiem co robić .. Wiem że ludzie jeżdzą na skuterkach zarejestrowanych pod motorower z sciagnietymi blokadami ale jak sie pytam to mowia ze po zarejestrowaniu dopiero sciągneli.. PROSZĘ O SZYBKIE ODPOWIEDZI ! 

- daniellosik
- Świeżak
Nawet jesli uda Ci sie go zarejestrowac to przy kontroli predkosci mozesz miec problemy. Pojedziesz np 70km/h i policja Cie lapnie na suszarke to odpowiesz za brak uprawnien do kierowania pojazdem + walki w dowodzie.
W przepisach jasno powiedziane:
Jesli dokonasz jakis zmian, ktore sa opisane w dowodzie to masz niezwlocznie powiadomic o tym dany urzad.
Motorower z definicji to pojazd o poj 50cm3 i nie przekraczajacy predkosci 45 km/h
W przepisach jasno powiedziane:
Jesli dokonasz jakis zmian, ktore sa opisane w dowodzie to masz niezwlocznie powiadomic o tym dany urzad.
Motorower z definicji to pojazd o poj 50cm3 i nie przekraczajacy predkosci 45 km/h
-
rossavu - Stały bywalec
no ok ale i tak mi nikt nie odpowiedział na to co chciałem, o to sie nie pytalem tylko czy moglbym zarejestrować takiego skutera i czy by nie sprawdzali czy nie ma czasami zdjetych blokad...
- daniellosik
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm