Pytanie o markÄ™
• Strona 1 z 1
Pytanie o markÄ™
Witam. Od około 2 miesięcy jestem szczęśliwym (i to jak) posiadaczem skutera marki TGB, model: mYSTIQUE. Skuter kupiłem nowy, jest lekki, według mnie świetny jak na początkującego. Ale tutaj nasuwa się pytanie: czy TGB będzie dobrze się sprawować? Nic się nie posypie? Nic nie stanie się, jak czasem przejadę się po dziurach? Kupiłem go za ok. 5k zł, w grę wchodził tylko nowy motocykl, wolę mieć pewność, że dobrze dotarty itp. Z nieużywanych była możliwość jeszcze Kymco, ale 4T za bardzo mi się nie uśmiecha a 2T z tej marki wyglądają co najmniej pokracznie. Żaden Kingway nie wchodził w grę, bo znajomy zakupił model Barracuda (zielony <facepalm>), wozi się jakby był to jakiś Jetforce, a według mnie jest to zwykły SHIT. A więc, co sądzicie o TGB? Proszę nie dawać głupich odpowiedzi (głupia to nie odpowiedź krytykująca tą markę, lecz np. "TGB to szajs", proszę uzasadniać swoje zdanie)

Sprzęt: TGB Mystique 50cc 

- Psycho
- Świeżak
Jest to dość dobra firma. Ma dobre przyśpieszenie i stosunek ceny do jakości. Nie jest to najwyższa półka,ale na początek wystarczy.
Uśmiechnij się! 

- Damianos500
- Świeżak
jak o niego bedziesz dbac i regularnie go sprawdzac i wymieniac na bierzaco rzeczy eksploatacyjne to bedzie chodzi
a i jak by ci ktos wmawial ze to jest chinczyk to sie myli bo to jest taiwan
Taiwan
Gold
Bee
a i jak by ci ktos wmawial ze to jest chinczyk to sie myli bo to jest taiwan
Taiwan
Gold
Bee
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości