[relacje] BMW Motocykl GS Challenge - trafiony...
• Strona 1 z 1
[relacje] BMW Motocykl GS Challenge - trafiony...
Dyskusja na temat: BMW Motocykl GS Challenge - trafiony zatopiony
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
BMW Motocykl GS Challenge - trafiony zatopiony
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
BMW Motocykl GS Challenge - trafiony zatopiony
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ludzie SUPER tereny też ale organizacja najgorsza ze wszystkich edycji GS CHALLENGE ( byłem na wszystkich więc mam porównanie), jedzenie kiszka.
Mam nadzieje ze mój kometarz przeczyta osoba odpowiedzialna za tak slabą organizacje i wyciągnie wnioski na przyszlość <br><hr>Sebol
Mam nadzieje ze mój kometarz przeczyta osoba odpowiedzialna za tak slabą organizacje i wyciągnie wnioski na przyszlość <br><hr>Sebol
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na następną edycję też pojadę, ale wezmę ze sobą własny żurek w trebce i wrzątek w termosie. Panie S. czy walka o szaszłyki i ciepłą strawę to element rywalizacji podczas imprezy ? Panie Robercie, proszę na następna edycję przygotować puchary dla kategorii "ostatni konsument żurka". Panie i Panowie, na szczęście siłą imprezy są uczestnicy. Dziękuję wszystkim za fantastycznie spędzony czas, za atmosferę. Za pomoc w podnoszeniu sprzęta. Pozdrawiam wszystkich.<br><hr>HQKomentatorzy napisał(a):Ludzie SUPER tereny też ale organizacja najgorsza ze wszystkich edycji GS CHALLENGE ( byłem na wszystkich więc mam porównanie), jedzenie kiszka.
Mam nadzieje ze mój kometarz przeczyta osoba odpowiedzialna za tak slabą organizacje i wyciągnie wnioski na przyszlość <br><hr>Sebol<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Impreza była super, organizacja moim zdaniem była na 4 (1-5) - nie ma co narzekać - choć może niektórzy spodziewali się czegoś więcej z racji posiadania tak "wypasionych" motocykli (wiadomo mam taki super "motór" to mi się więcej należy
.
Bardziej dało ciała (niestety) samo BMW, które słabo się starało o swoich wiernych klientów i oprócz namiotu z logo firmy i taśmy otaczającej teren nie pokazało nic więcej... a mogły być jazdy testowe, prezentacje osprzętu itp. Wieki plus dla Shoei - za udostępnienie (nieodpłatne!!) kasków do testów - SUPER!
Ten kto może i za dużo siedzi przy biurku a ma moto z napisem GS niech szykuje sprzęta na następny raz bo warto!! (i nie musi to być najnowszy i najdroższy GS
Na koniec słowa uznania dla instruktorów - dobra robota i świetnie wsparcie!!<br><hr>Wiktor

Bardziej dało ciała (niestety) samo BMW, które słabo się starało o swoich wiernych klientów i oprócz namiotu z logo firmy i taśmy otaczającej teren nie pokazało nic więcej... a mogły być jazdy testowe, prezentacje osprzętu itp. Wieki plus dla Shoei - za udostępnienie (nieodpłatne!!) kasków do testów - SUPER!
Ten kto może i za dużo siedzi przy biurku a ma moto z napisem GS niech szykuje sprzęta na następny raz bo warto!! (i nie musi to być najnowszy i najdroższy GS

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Byłem i przeżyłem naprawdę fajną imprezę, żadnych niedociągnięć nie zauważyłem. Na paru kadrach się odnalazłem - ten koleś z uśmiechem i dużymi zębami w kasku z mikrofonem to ja
. Polecam. Do zobaczenia na następnym BMW Challenge. <br><hr>Bartek_2012

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jutro rozwiążemy ten problem tymczasem teraz można go oglądać bezpośrednio w dziale filmy <a href="http://filmy.scigacz.pl/BMW_GS_Challenge_-_Belchatow_2010" target="blank" class="link">http://filmy.scigacz.pl/BMW_GS_Challenge_-_Belchatow_2010</a><br><hr>ŻmijaKomentatorzy napisał(a):a gdzie sie podział filmik ?<br><hr>mma<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości