przewod pod gaznikiem NS1
• Strona 1 z 1
przewod pod gaznikiem NS1
Witam, odpalilem motor przejechalem jakies 200m bez odkrecania paliwa zczailem sie stanolem na boku i odkrecilem i spod gaznika jest taki przewod i z niego lecialo paliwo na pierwszy rzut oka wygladalo jakby sie urwal ale pozniej podwiazalem go do gory i odpalilem honde i chodzi normalnie tak samo jak wczesniej przejechalem ok. 5km i nie ma roznicy w jezdzie, paliwo sie juz nie leje. Mówili mi ze to do odprowadzania paliwa zeby sie nie zalal ale wole sie upewnic czy moge tak jezdzic? Ten przewod nie musi isc do nikad? jak cos to moge fotki wrzucic tego przewodu. Dzieki z gory.
- tajpan
- Świeżak
wez uderz lekko trzonkiem mlotka w gaznik bo sie "zawiesił"
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
Tak jak pisze swirus. Albo poprostu go rozbierz i wtedy sprawdz czy sie nie zawiesil. A ten wezyk to popusc, niech sobie wisi tak jak bylo
Nie powinno juz leciec.

Suzuki Bandit 600N 2003r.
- Mateusz149
- Bywalec
ja tez na poczatku mialem cos takiego jak ty tajpan
lecz przejechalem po polnej drodze i przestalo sie lac i potem jeszcze mi kolega to potwierdzil
a i ci co mówia ze to jest po to zeby go nie zalewalo to niech sie wróbą do szkoly uczyc
lecz przejechalem po polnej drodze i przestalo sie lac i potem jeszcze mi kolega to potwierdzil
a i ci co mówia ze to jest po to zeby go nie zalewalo to niech sie wróbą do szkoly uczyc
13k.pl/-/sugestia.php
- swirus2007
- Stały bywalec
swirus2007 napisał(a):a i ci co mówia ze to jest po to zeby go nie zalewalo to niech sie wróbą do szkoly uczyc
To jest po to żeby go nie zalało

(Najlepiej nie rozbierać owiewek, tylko ściągnąć bak i filtr powietrza - potem jest lepsze dojście, a jest też to łatwiej rozebrać niż sie bawic z owiewkami

Pozdrawiam, i polecam wszystkim, którzy się na czymś nie znają nie wypowiadanie się

-
Aren - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości