Aprilla rs 80 opłaca sie czy nie ?
• Strona 1 z 1
Aprilla rs 80 opłaca sie czy nie ?
Siemka chciałbym sie wypytać wszystko dotyczące rs 80 dokladnie chodzi mi o v-max i przyśpieszenie może ktoś posiada taka rs i mógłby co nieco powiedzieć na jej temat a no i to by był moj pierwszy motocykl z biegami w nodze bo takto to zasuwałem na skuterkach. Wogóle oplaca sie kupic rs czy naprzyklad Yamaha TZR 80 czy Derbi 80
- Heba
- Świeżak
A ja sie pytam: Gdzie sa rodzice?
Daruj sobie pytania o v-max etc bo jezdzic mozesz 45km/h.
a tak na powaznie:
jesli ktos tjuninguje wkladajac tylko wiekszy cylinder to... powodzenia przy remontach
Sportowa 50tka ma przyjemne osiagi, ktore na pewno wystarcza Ci do nauki jazdy (na kiblach masz inny srodek ciezkosci etc wiec i technika sie zmienia).
a tak na powaznie:
jesli ktos tjuninguje wkladajac tylko wiekszy cylinder to... powodzenia przy remontach

Sportowa 50tka ma przyjemne osiagi, ktore na pewno wystarcza Ci do nauki jazdy (na kiblach masz inny srodek ciezkosci etc wiec i technika sie zmienia).
-
rossavu - Stały bywalec
A w tej bajce był smok. I co że do stuntu? 80 to 80! Prawo to prawo! jak do stuntu to lepsza będzie DT 50 niż RS. Kuzyn na Simsonie serii śmiga i zawstydziłby nie jednego pozdro600 więc nie wiem skąd pomysł 80cc.
-
Arturo925 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości