ProszÄ™ o radÄ™.
• Strona 1 z 1
ProszÄ™ o radÄ™.
Witam. Zastanawiam się nad kupnem dużego enduro gdyż mam 195 cm wzrostu. i tu pytanko, a mianowicie zastanawiam sie nad hondą varadero lub suzuki dl 1000. Co byście doradzali, a może ktoś ma taki sprzęt i coś podrzuci o nim, pozdrawiam.
- mdbmazur
- Świeżak
próbując wywnioskować z Twojej wypowiedzi jakieś fakty- potrzebujesz wygodny, wysoki motocykl z zapasem mocy. Fajnie, dużo jest takich- a do czego ma Ci służyć? Po jakich drogach chcesz jeździć (przelotowe, boczne, czasem szutry?) z pasażerem, czy bez, jakie przebiegi dziennie chcesz robić? Tylko turystyka, czy czasem miasto? Ile masz kasy do wydania? Im więcej informacji nam przekażesz, tym więcej będziemy mogli Ci powiedzieć...
Yamaha XJ600 -> TDM 900 -> DRZ 400e
-
Kamusial - Bywalec
Wg. mnie turystyczne enduro to motocykl który idealnie sprawuje się na drogach i bezdrożach tych bardziej utwardzonych (dziurawych drogach), ale nie nadaje się w teren. Opony są raczej przeznaczone do poruszania się po drogach.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
zastanawiam się nad varadero bo szukam czegoś wygodnego dla mnie przy wzroście 195 i 110 kg wagi. Myślę że pasażer też będzie miał komfort bo z tego co słyszałem to jest z tyłu na wiaderku ok. Za ok 14 tys varadero chyba już można kupić no nie? Ale zastanawiam się nad tym v stormem jeszcze.
no i dla mnie najważniejszy jest dźwięk v 2 bo taki mam o te dwa motory to właśnie v-ki.
no i dla mnie najważniejszy jest dźwięk v 2 bo taki mam o te dwa motory to właśnie v-ki.
- mdbmazur
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości