[Aktualności] Modlin 2010, czyli odczyt z czarnych...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
bo było ponad 200 zawodników mniej niż w pozen! to i mniej pracy w szpitalu. a na pozew jak wszędzie mówię czekam. to pozwoli mi na prawdziwe pisanie o Modlinie. Nie będę pieniaczem, będę się tylko bronił. Utonie wielu ludzi, WMMP przetrwają! Niech dyscyplina się trzyma, to ONI muszą odpaść. Mówiąc ONI nie mówie tylko o Pawle, bo to zawodnik. Mówię o "pieczątkach" i rękach, które je naciskały. Regulamin imprezy miał wesołe CV, kto ma rozliczać tych ludzi w centrali? Oni są na górze!<br><hr>Łukasz ŚwiderekKomentatorzy napisał(a):"Ponieważ dopełniliśmy wszelkich formalności wymaganych do przeprowadzenia zawodów będziemy domagali się przeprosin od osób które wpłynęły na ich odwołanie oraz które zainicjowały negatywne artykuły w prasie."
"Cały czas myślałem o bezpieczeństwie zawodników, ponieważ sam w zeszłym roku miałem ciężki wypadek. Dołożyłem wszelkich starań, aby tor był jak najbardziej bezpieczny. Wypadków nie było wiele. Rozmawiałem z lekarzem zawodów i ich ilość nie była większa a kontuzje poważniejsze niż w Poznaniu. "
<br><hr>The Best Of Mr. 200 Crashes and still counting...<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
coś ciekawego:
<a href="http://www.eurosport.pl/wis-a-wis_blog74/wyszla-lipa.-a-mialo-byc-pieknie._post740276/blogpostfull.shtml" target="blank" class="link">http://www.eurosport.pl/wis-a-wis_blog74/wyszla-lipa.-a-mialo-byc-pieknie._post740276/blogpostfull.shtml</a><br><hr>...
<a href="http://www.eurosport.pl/wis-a-wis_blog74/wyszla-lipa.-a-mialo-byc-pieknie._post740276/blogpostfull.shtml" target="blank" class="link">http://www.eurosport.pl/wis-a-wis_blog74/wyszla-lipa.-a-mialo-byc-pieknie._post740276/blogpostfull.shtml</a><br><hr>...
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
powiem krótko. Ciesze się, że nie wygrałem wejściówki na Modlin, bo pojechałbym 500km z dzidą i powiesił organizatora za jaja.<br><hr>w
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Modlin extreme ,jest bardzo zajefajny tor wystarczy tylko doszlifować ten brylant i będzie bezpieczniej,na sezon 2011 minimum 2 rundy,trzeba promować WMMP w całej Polsce a nie tylko w Poznaniu , promocja w Brnie, Moście kto z kibiców tam pojedzie,apeluje więcej wyścigów na lotniskach w całej Polsce każda runda na innym, WMMP trzeba wypromować bo jak są kibice to będą sponsorzy,a jak ktoś ma ambicje to do WSBK tam są profesionalne tory .<br><hr>WMMP EXTREME
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie wiem co wciągasz ,ale na przyszłość bierz pół działki ....<br><hr>...2011Komentatorzy napisał(a):Modlin extreme ,jest bardzo zajefajny tor wystarczy tylko doszlifować ten brylant i będzie bezpieczniej,na sezon 2011 minimum 2 rundy,trzeba promować WMMP w całej Polsce a nie tylko w Poznaniu , promocja w Brnie, Moście kto z kibiców tam pojedzie,apeluje więcej wyścigów na lotniskach w całej Polsce każda runda na innym, WMMP trzeba wypromować bo jak są kibice to będą sponsorzy,a jak ktoś ma ambicje to do WSBK tam są profesionalne tory .<br><hr>WMMP EXTREME<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ma rację ale przez kolejne 10 lat nikt się tego nie podejmie żeby nie skończyć z długami jak P. Szkopek - i to jest naprawdę smutne:(<br><hr>oloKomentatorzy napisał(a):Modlin extreme ,jest bardzo zajefajny tor wystarczy tylko doszlifować ten brylant i będzie bezpieczniej,na sezon 2011 minimum 2 rundy,trzeba promować WMMP w całej Polsce a nie tylko w Poznaniu , promocja w Brnie, Moście kto z kibiców tam pojedzie,apeluje więcej wyścigów na lotniskach w całej Polsce każda runda na innym, WMMP trzeba wypromować bo jak są kibice to będą sponsorzy,a jak ktoś ma ambicje to do WSBK tam są profesionalne tory .<br><hr>WMMP EXTREME<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
MODLIN POLAND EXTRIM SZACUN ZA TAKI NIEZAPOMNIANY TOR.<br><hr>MOTOMANKomentatorzy napisał(a):Modlin extreme ,jest bardzo zajefajny tor wystarczy tylko doszlifować ten brylant i będzie bezpieczniej,na sezon 2011 minimum 2 rundy,trzeba promować WMMP w całej Polsce a nie tylko w Poznaniu , promocja w Brnie, Moście kto z kibiców tam pojedzie,apeluje więcej wyścigów na lotniskach w całej Polsce każda runda na innym, WMMP trzeba wypromować bo jak są kibice to będą sponsorzy,a jak ktoś ma ambicje to do WSBK tam są profesionalne tory .<br><hr>WMMP EXTREME<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
MODLIN POLAND EXTRIM SZACUN ZA TAKI NIEZAPOMNIANY TOR.<br><hr>MOTOMANKomentatorzy napisał(a):Modlin extreme ,jest bardzo zajefajny tor wystarczy tylko doszlifować ten brylant i będzie bezpieczniej,na sezon 2011 minimum 2 rundy,trzeba promować WMMP w całej Polsce a nie tylko w Poznaniu , promocja w Brnie, Moście kto z kibiców tam pojedzie,apeluje więcej wyścigów na lotniskach w całej Polsce każda runda na innym, WMMP trzeba wypromować bo jak są kibice to będą sponsorzy,a jak ktoś ma ambicje to do WSBK tam są profesionalne tory .<br><hr>WMMP EXTREME<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no demiurg normalnie;)<br><hr>oldiKomentatorzy napisał(a):Bardzo ważne uzupełnienie i przeprosiny. To ja załatwiłem Pawłowi start w WSBK, to ja pokazałem drogę układów Grzesiowi w tym świecie. To mi zawdzięczają swoją niby pozycję, a co za tym idzie butę. To ja stworzyłem potwory, które urwały się z łańcucha i pokąsały ludzi. Przepraszam ponownie<br><hr>Łukasz Świderek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja nie lubie tych szkopkow! juz kiedys zajezdzali innym droge podczas wyscigu a teraz ta farsa z zawodami! chyba im sie cos w glowach pochrzanilo, pojezdzili troche po poznaniu i zgrywaja wazniakow! jak ktos czegos nie umie to niech sie za to nie bierze!<br><hr>wroclawiak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl