Yamaha Thundercat 600 & GSXR K1 750
• Strona 1 z 1
Yamaha Thundercat 600 & GSXR K1 750
Proszę o Wasze opinie głównie z doświadczenia na temat tych motorków (gsxrka juz mi kiedyś opisaliście)
Wczoraj miałem okazje przejechać się fazerem 600 i zrobił na mnie bardzo miłe wrażenie.
Wczoraj miałem okazje przejechać się fazerem 600 i zrobił na mnie bardzo miłe wrażenie.
- RafalGSXR
- Świeżak
Naked od Yamahy ma jeszcze gaźniki, na pewno maszyna jest bardziej ucywilizowana w stosunku do GSX-R. Suzuki 750 to diabeł wcielony. Do latania po mieście w korkach będzie Fazi lepsiejszy ale poza miasto Gixxer odjeżdża
Yamaha YZF 1000
-
skidmarks - Stały bywalec
W trasie Fazer jest dużo wygodniejszy niż GSX-R, szczególnie jak ktoś nie lubi przekraczać 120km/h.
GSX-R jest dobry na tor i jak ktoś lubi zapier....ć,
Musisz przejechać się jednym i drugim i dobrać to co Tobie bardziej pasuje. Niestety nikt za Ciebie nie wybierze.
Osobiście skłaniam się ku turystycznym motocyklom ze sportowym sercem i zawieszeniem z możliwością pełnej regulacji.
GSX-R jest dobry na tor i jak ktoś lubi zapier....ć,
Musisz przejechać się jednym i drugim i dobrać to co Tobie bardziej pasuje. Niestety nikt za Ciebie nie wybierze.
Osobiście skłaniam się ku turystycznym motocyklom ze sportowym sercem i zawieszeniem z możliwością pełnej regulacji.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości