Piaggio 50
• Strona 1 z 1
Piaggio 50
Witam jestem posiadaczem Piaggio Zip 50 z 1996 roku. Skuterek chodzil mi bez problemu ok 2 lat zawsze palił za pierwszym kopem lub za dotknieciem rozrusznika.Pewnego dnia podchodze kopie krece rozrusznikiem i nic. Rozkrecilem silnik i wszystko bylo dobrze pierscienie tłok i cylinder wszystko dokladnie spasowane nie ma zadnych luzów na wale po prostu wszystko igla.
Ale skuter nieche odpalić. Mierzac jaka ma kompresje wyszlo mi 3 atmosfery (bary) i niewiem co robic czytałem na forach i pisze ze przecietny skuter ma ok 8-9 atmosfer (bar). Ale jak i dlaczego ma tak mało skoro wszystko jest super spasowane. Prosze o szybka pomoc bo to dla mnie bardzo wazne.
Ale skuter nieche odpalić. Mierzac jaka ma kompresje wyszlo mi 3 atmosfery (bary) i niewiem co robic czytałem na forach i pisze ze przecietny skuter ma ok 8-9 atmosfer (bar). Ale jak i dlaczego ma tak mało skoro wszystko jest super spasowane. Prosze o szybka pomoc bo to dla mnie bardzo wazne.
- robert1995
- Świeżak
nie wazne ze jest super spawane
poprostu musisz zrobic remont silnika
poprostu musisz zrobic remont silnika
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
remont... po co jak wszystko jest spasowane tylko brak kompresji piszczie jakies wasze mysli na temat tego bo juz mam brak pomysłów
- robert1995
- Świeżak
- robert1995
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości