Zobacz wÄ…tek - Co na (dobry) poczÄ…tek przygody z moto?
NAS Analytics TAG

Co na (dobry) poczÄ…tek przygody z moto?

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Co na (dobry) poczÄ…tek przygody z moto?

Postprzez dominik_88 » 22/4/2010, 18:46

Jako, że jestem świeżak na forum, na wstępie chciałbym się z wszystkimi serdecznie przywitać :)
Dotychczas nie miałem do czynienia z motocyklami ale chciałbym zacząć przygodę z 2 kółkami. Na początek postanowiłem postawić na coś, co pozwoli mi nabrać doświadczenia. Po głowie chodzi mi kupno albo "ambitniejszej" 50-tki (Yamaha DT, Derbi Senda, Malaguti Drakon) albo 125-tki (Virago, Intruder, Marauder), na którą musiałbym zrobić prawko. Moto praktycznie tylko do miasta. Dla mnie obie opcje mają swoje + i - dlatego proszę o opinie Was, bardziej doświadczonych :)
dominik_88
Świeżak

Postprzez kozielski555 » 22/4/2010, 19:19

jak chcesz cos zrywnego na początek, ale zarazem taniego to kup sobie jakiegos rometa 125 np. model z125, a jesli cos zrywnego, ale nie koniecznie taniego to poszukaj uzywanej yamahy tzr50 oba motorki szybkością są podobne, ale yamaha mniej pali no wiesz to przeciez 50cc
kozielski555
Świeżak

Postprzez NeonPrzyprzy » 16/5/2010, 20:09

NeonPrzyprzy
Świeżak

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê