Pytania na temat GSX-R 750 SRAD
• Strona 1 z 1
Pytania na temat GSX-R 750 SRAD
Po pierwsze WITAM wszystkich ponieważ jestem na tym forum nowy
Przechodząc do mojego tematu chodzi mi o GSX-R 750 SRAD a dokładniej czy warto taki sprzęt zakupić ?
Nie powiem bardzo się napaliłem na ten model a dokładniej mam możliwość kupić w ładnym stanie od ("kumpla, kumpla mojego kumpla") z 98'' za 9 tyś zł przebieg 52 tyś km.
Zawsze co prawda jeździłem na nieco bardziej kulturalnych maszynkach turystycznych , ale po tym jak dziewczynie wreszcie kupiłem drugie moto to mogę wreszcie kupić coś czym nie będę się martwił, że popsuje sobie reputację w oczach pasażera/rki .
Tak więc pytam grzecznie bardziej wtajemniczonych w ww. sprzęcik czy warto je kupić ? oczywiście bardziej chodzi mi o awaryjność i walory jezdne niż moc bo to akurat wiem, że temu moto tego nie brakuje
Pozdrawiam !!
ps. skłoniły mnie do tego wyboru też możliwości finansowe, ale to też mnie martwi. Czy ceny rzędu 6-9 tyś zł za ten motocykl to nie za mało? Może to dlatego, że jest kiepski i jak na swoją pojemność po prostu słaby ?

Przechodząc do mojego tematu chodzi mi o GSX-R 750 SRAD a dokładniej czy warto taki sprzęt zakupić ?
Nie powiem bardzo się napaliłem na ten model a dokładniej mam możliwość kupić w ładnym stanie od ("kumpla, kumpla mojego kumpla") z 98'' za 9 tyś zł przebieg 52 tyś km.
Zawsze co prawda jeździłem na nieco bardziej kulturalnych maszynkach turystycznych , ale po tym jak dziewczynie wreszcie kupiłem drugie moto to mogę wreszcie kupić coś czym nie będę się martwił, że popsuje sobie reputację w oczach pasażera/rki .
Tak więc pytam grzecznie bardziej wtajemniczonych w ww. sprzęcik czy warto je kupić ? oczywiście bardziej chodzi mi o awaryjność i walory jezdne niż moc bo to akurat wiem, że temu moto tego nie brakuje

Pozdrawiam !!
ps. skłoniły mnie do tego wyboru też możliwości finansowe, ale to też mnie martwi. Czy ceny rzędu 6-9 tyś zł za ten motocykl to nie za mało? Może to dlatego, że jest kiepski i jak na swoją pojemność po prostu słaby ?
Honda to Honda i tyle !!!

-
RyBkosPL - Świeżak
Cena rozsądna przebieg w miarę realny. Awaryjność, a co to takiego ? Użytkownicy zadbanych i regularnie serwisowanych GSX-R nie znają tego pojęcia.
Spokojnie do 90kkm można dobić.
Spokojnie do 90kkm można dobić.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
RyBkosPL napisał(a):Jak miło, że ktośś wreszcie zainteresował się moim pytaniem
Dzięki wielkie![]()
jade jutro troszke przetestować kumpla gixera i podejmę decyzje![]()
A nie lepiej zamiast czekac w nieskonczoność udać się tu:
http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... m.php?f=39
lub tu:
http://www.google.pl/search?hl=pl&lr=&c ... =&gs_rfai=
a czytania na temat modelu...na tydzień

pozdrawiam
-
front247 - Świeżak
RyBkosPL napisał(a):Jak miło, że ktośś wreszcie zainteresował się moim pytaniem
Dzięki wielkie![]()
jade jutro troszke przetestować kumpla gixera i podejmę decyzje![]()
A nie lepiej zamiast czekac w nieskonczoność udać się tu:
http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... m.php?f=39
lub tu:
http://www.google.pl/search?hl=pl&lr=&c ... =&gs_rfai=
a czytania na temat modelu...na tydzień

pozdrawiam
-
front247 - Świeżak
To akurat już zauważyłem ... szkoda troszke no ale cóż zasady to zasady... znalazłem za to też nawet w porządeczku forum na temat Gixerek www.gixxer.pl polecem 

-
RyBkosPL - Świeżak
Z powodu tego że kumpel wyjechał musze czekać na oględziny mojego marzenia. :/ Z tym, że dzisiaj jeździłem CBR 600 06' rocznik. powedzcie mi prosze czy po tak dobrym "wg. mnie" motorku jakim jest cebra mam spodziewać sie rozczarowania po moim 12 letnim marzeniu jakim jest gixer 750 czy moze nie bedzie tak zle a moze nawet lepiej ? w koncu to sporo lat roznicy, marka i pojemnośc inna... jak myślicie ? :/

-
RyBkosPL - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości