odzyskanie dowodu z komeny po wypadku skutera
• Strona 1 z 1
odzyskanie dowodu z komeny po wypadku skutera
witam mam pytanie kupilem skuter jest on po wypadku sprzedajacemu zabrano dowód i dostal pokwitowanie takie pisze tam; nr tablicy skutera i ze jest kompletnie niesprawny, jesli zrobie przeglad oddadza mi dokumenty
prosze napiszcie bo niewiem nic w tych sprawach
prosze napiszcie bo niewiem nic w tych sprawach
-
mlod@1 - Świeżak
filipek napisał(a):muśisz zrobić przegląg i udać się z kimś kto ma karte motorowerową na komende pokazać im kwit z przeglądu i muszą! oddać ći dowód
nom dzieki za odp ale po ciort karta a i dokladnie nie na komendzie lezy dowud tylko w komunikacji
a i na swistku jak pisalem ze jest napisane motorower ulegl calkowitemu uszkodzeniu przeglad to zalatwie ale czy mi tam oddadza dowud
-
mlod@1 - Świeżak
Harry16 napisał(a):haha... dowud... eh... może lepiej tego nie odbieraja jak coś to zrób przegląd i idź sie tam poprostu zapytaj co jeszcze.
ja to go chce kupic i kolesiowi zabrali chce zrobic przeglad i jechac z nim zeby odebral dowod
a twierdzi on i jego starszy ze normalnie pytali i oddadza jak przeglad sie zrobi i nie wiem jak to jest bo na tym swistku pisze ze motorower jest calkiem uszkodzony wiec jak oddadza ten dowod
a co do nie odbierania to musze bo potem co ze skutem nic nie wart bez dok...
-
mlod@1 - Świeżak
heh a ja tam bym skutera po wypadku nie kupowal...
Derbi Senda SM | http://www.youtube.com/watch?v=4H0w5DHh0w8
-
zarkanis96 - Świeżak
m
zarkanis96 napisał(a):heh a ja tam bym skutera po wypadku nie kupowal...
oplaca sie a male uszkodzenia koles chce 400zl jak policzylem bd mnie wszystko kosztowac razem ze skutem 600zl i jest stan igla bo tylko tylne swiatla wywalone i amor tyl
-
mlod@1 - Świeżak
1.zrób przegląd
2. udaj się do wydziału komunikacji z umową kupna sprzedaży i pokwitowaniem z przeglądu
3. życzę miłej jazdy
2. udaj się do wydziału komunikacji z umową kupna sprzedaży i pokwitowaniem z przeglądu
3. życzę miłej jazdy
PIAGGIO SFERA 80
-
pawcio199419 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości