Prośba o wycene skutera
• Strona 1 z 1
Prośba o wycene skutera
Witam, w przyszłym tygodniu wystawiam na allegro skuter, nie oczekuje za niego jakichś wielkich sum, bo wiadomo chińczyk..
Ale nie wiem ile za niego wołać, proszę o pomoc - cene wyjściową do negocjacji, i cene za jaką opłaca mi się go sprzedać:
Keeway F-act 50
Przebieg - 7000km
Rok - 2007
Drugi właściciel ( pierwszy zrobił nim 1.5tys km, reszte ja)
Odblokowywany w salonie, garażowany.
Stan mechaniczny - zadbany, serwisowany u autoryzowanego dilera, wszystko w jak najlepszym stanie, jeżdżony na dobrych olejach
Stan wizualny - Ogólnie bez zarzutów, jednak kiedyś miałem drobną wywrotkę(nie z mojej winy) , i zdarłem lewy bok w trzech miejscach(tych najbardziej wystających , odarte na biało - dosyć widoczne)
I tutaj pytanie , jaką cene mogę za niego wołać?
Tylko nie piszcie - 200zł albo 4tys,.. proszę o prawdziwe odpowiedzi..
Chciałbym dostać za niego jak najwięcej gdyż pieniądze na ulicy nie leżą.
Z góry dzięki.
Ale nie wiem ile za niego wołać, proszę o pomoc - cene wyjściową do negocjacji, i cene za jaką opłaca mi się go sprzedać:
Keeway F-act 50
Przebieg - 7000km
Rok - 2007
Drugi właściciel ( pierwszy zrobił nim 1.5tys km, reszte ja)
Odblokowywany w salonie, garażowany.
Stan mechaniczny - zadbany, serwisowany u autoryzowanego dilera, wszystko w jak najlepszym stanie, jeżdżony na dobrych olejach
Stan wizualny - Ogólnie bez zarzutów, jednak kiedyś miałem drobną wywrotkę(nie z mojej winy) , i zdarłem lewy bok w trzech miejscach(tych najbardziej wystających , odarte na biało - dosyć widoczne)
I tutaj pytanie , jaką cene mogę za niego wołać?
Tylko nie piszcie - 200zł albo 4tys,.. proszę o prawdziwe odpowiedzi..
Chciałbym dostać za niego jak najwięcej gdyż pieniądze na ulicy nie leżą.
Z góry dzięki.
- Tonios
- Świeżak
- zbandowany
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości