poczciwy charcik
• Strona 1 z 1
poczciwy charcik
tak więc z racji tego że zrobiło się ciepło i zebrało mi się na sentymenty postanowiłem wyciągnąć z garażu poczciwego Rometa model Chart(czy jakoś tak
) wszystko by było pięknie ładnie gdyby nie to że podczas jazdy na trzecim biegu(tak tak jest trzy biegowy) i odkręceniu manetki do końca(a nawet już powyżej połowy) silnik zaczyna dziwnie wyć(czy jak to nazwać) tak jakby domagał się czwartego biegu bo czuje że ma jeszcze duży zapas mocy(prędkość jaką wtedy osiąga to ok 50km/h może mniej).aha bym zapomniał jadąc w takich warunkach po pewnym czasie silnik zaczyna gasnąć.
tak więc może ktoś wie w czym leży problem?jak mogę to naprawić bo szczerzę mówiąc to jeśli chodzi o silniki to jestem zielony ale od czego ma się ojca który w razie czego pomoże

tak więc może ktoś wie w czym leży problem?jak mogę to naprawić bo szczerzę mówiąc to jeśli chodzi o silniki to jestem zielony ale od czego ma się ojca który w razie czego pomoże

- ImeNs
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości