pomoc w wyborze 1 motocykla
• Strona 1 z 1
pomoc w wyborze 1 motocykla
witam
bardzo prosze o rade jaki motocykl wybrac na poczatek , jestem swiezo po zdanym ezaminie niemam zbytnio doswiadczenia ( jedynie komarek w dziecinstwie) gustuje w motorach typu naked lub scigacz (poczatkowo myslalem o r6 ale nieczulem sie na min komfortowo ) bardzo przypadl mi do gustu kawasaki z750 jednak mam tylko 15tys co innego mi polecicie i ca sadzicie o z750 na poczatek? dzieki i pozdrawiam
bardzo prosze o rade jaki motocykl wybrac na poczatek , jestem swiezo po zdanym ezaminie niemam zbytnio doswiadczenia ( jedynie komarek w dziecinstwie) gustuje w motorach typu naked lub scigacz (poczatkowo myslalem o r6 ale nieczulem sie na min komfortowo ) bardzo przypadl mi do gustu kawasaki z750 jednak mam tylko 15tys co innego mi polecicie i ca sadzicie o z750 na poczatek? dzieki i pozdrawiam
- lasere
- Świeżak
Sądzę, że z-tka jest zdecydowanie za mocna i zbyt trudna do ogarnięcia na początek przygody z moto.Tak jak pisze konio, oscylowałbym na twoim miejscu do 60koników mechanicznych.
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości