enduro z rocznika 91-94
• Strona 1 z 1
enduro z rocznika 91-94
witam , chciałbym się was panowie zapytać zebyście mi doradzili czy jest sens jeszcze kupic enduro z lat 91-94 myśle generalnie nad xt 350 lub tt 350 (obydwa od yamahy
) , obawiam sie tylko tego czy później to wogóle sprzedam?? słynne silniki 350 są bardzo trwałe niezawodne i ekonomiczne i co najlepsze w nich proste w budowie większość napraw można samemu zrobić. jak by nie patrzeć to motocykle z tamtych lat już mają po 16-19 lat i właśnie tu moje pytanie czy jest sens jeszcze brać takie enduro ??? czy juz lepiej cos nowszego wziąć nowszego,a widziałem nawet i słyszałem od użytkowników że młodsze nie znaczy lepsze.

- kamil89559
- Świeżak
sens jest, jak najbardziej, sam mam pełnoletnie XT 600, tylko przy kupnie musisz dobrze obejrzeć moto, no ale zawsze w sumie kupując moto musisz dobrze je obejrzeć, starsze Endurasy nie są skomplikowane, nie są wysilone dlatego nie ma jakiegoś wielkiego ryzyka przy kupnie, oczywiście wszystko zależy od danego modelu
myślę, że jeżeli moto będzie w dobrym stanie to nie będzie jakiś większych problemów ze sprzedażą, choć jak mawia mój znajomy "wszystko da się sprzedać tylko cena musi być odpowiednio niska"

myślę, że jeżeli moto będzie w dobrym stanie to nie będzie jakiś większych problemów ze sprzedażą, choć jak mawia mój znajomy "wszystko da się sprzedać tylko cena musi być odpowiednio niska"
XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości