Kawasaki ZR-7S - nie działa przednia lampa
• Strona 1 z 1
Kawasaki ZR-7S - nie działa przednia lampa
Witam.
Wczoraj zjechałem z krawężnika i przepaliła mi się żarówka (H4) w przednim reflektorze. Była tam od nowości, więc w sumie nic dziwnego... Wymieniłem ją, podłączyłem wszystko, ale lampa nadal nie działa
. Nie ma ani świateł mijania, ani drogowych. Do tego podświetlenie obrotomierza raz działa, raz oświetla tylko górną część... (jak poruszam kablami, to łapie).
Na jutro jestem umówiony z mechanikiem. Ale może macie jakieś sugestie, co to może być?
Dodam, że bezpieczniki są ok wszystkie.
Pozdrawiam i dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi
Wczoraj zjechałem z krawężnika i przepaliła mi się żarówka (H4) w przednim reflektorze. Była tam od nowości, więc w sumie nic dziwnego... Wymieniłem ją, podłączyłem wszystko, ale lampa nadal nie działa

Na jutro jestem umówiony z mechanikiem. Ale może macie jakieś sugestie, co to może być?
Dodam, że bezpieczniki są ok wszystkie.
Pozdrawiam i dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi

Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
pewnie jakaś kostka się wypięła albo żarówki sie poprzesuwały i nie łączą, trzeba by czachę zdjąć i oblukać
tdr125 er-5 ZX9r ktm lc4 600, 620 adventure, F2 stunt, crf 450 i transalp, zx6r 08 stunt
-
7beat - Stały bywalec
Rozebrałem go wczoraj całego (do pierwszej w nocy siedziałem, aż mnie matka do spania pogoniła), ale wyglądało, że wszystko jest okej. Chyba poczekam do jutra i oddam go do kogoś, kto się na tym bardziej zna i ma więcej czasu
Zastanawiam się po prostu, czy to może być coś poważnego...

Zastanawiam się po prostu, czy to może być coś poważnego...
Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości