Jaki Motor podobny do ybr Yamahy
• Strona 1 z 1
Jaki Motor podobny do ybr Yamahy
witam Moze pomozecie znalezc jakas alternatywe podoba mi sie yamaha ybr niestety jest za droga dla mnie i za mala ma pojemnosc, ale chyba wlasnie o taki rodzaj motoru mi chodzi , co moze byc podobnego nie wiekszego niz 500cm3 bylby to pierwszy motor i sam nie jestem duzy wiec jakis zwinny nie wielki motor chce mam 170cm i waze 70 kg niestety na ten cel chce przeznaczyc okolo 8 tys. da sie cos znalezc?? cos podpowiecie:) Pozdrawiam Artur
zapomnialem dodac nie chce lezec na Motorze tylko wygodnie siedziec
zapomnialem dodac nie chce lezec na Motorze tylko wygodnie siedziec
- Malix7
- Świeżak
Kawasaki ER-5 Honda CB 500 może nie są bardzo podobne do YBR ale to coś w tym stylu. No i nadają się dla osób początkujących o niskim wzroście.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Landryss25 napisał(a):Kawasaki ER-5 Honda CB 500 może nie są bardzo podobne do YBR ale to coś w tym stylu. No i nadają się dla osób początkujących o niskim wzroście.
a na tych motorkach nie lezy sie za bardzo?? latwo sie nimi skreca powiem tak przejechalem sie kolegi suzuki vx 800 i ten motor byl jakis za dlugi dla mnie ciezko sie skreca i daleko kierowcin=ca jak dla mnie maly zasieg rak

- Malix7
- Świeżak
No suzuki VX to zupełnie inny typ moto. ER-5 i CB 500 są to typowe mieszczuchy łatwe w manewrowaniu i z wygodną pozycją za kierownicą. Na pewno będą Ci odpowiadały.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Z tych trzech kieruj się raczej wyglądem i wygodą jazdy. Są to podobne motocykle różniące się w nieznacznym stopniu (np. CB ma najlepszy silnik z tej trójki, GS hamulce, a ER... hmm.. nie wiem co ma dobre, nie miałem styczności z nią
)
W zeszłym roku odbyłem jazdę testową, ale na CBF 500, potem na GSie i w moim odczuciu GS jest łatwiejszy w prowadzeniu, CBF wydawało mi się cięższe w prowadzeniu i w ogóle jeśli chodzi o wagę.

W zeszłym roku odbyłem jazdę testową, ale na CBF 500, potem na GSie i w moim odczuciu GS jest łatwiejszy w prowadzeniu, CBF wydawało mi się cięższe w prowadzeniu i w ogóle jeśli chodzi o wagę.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości