odpowiertrzenie sprzegla ktm lc4
• Strona 1 z 1
nie wiem dokładnie jak to wygląda w przypadku sprzęgła, ale np przy hamulcach jest taki sposób odpowietrzania jak założenie wężyka metrowej długości na odpowietrznik, tak aby cały czas wężyk prowadził do góry, popuszczasz lekko ten odpowietrznik i pompujesz, tylko nie za szybko bo płyn pogubisz, z resztą w czasie odpowietrzania zrozumiesz
o co chodzi chyba. Przy sprzęgle też powinno to zadziałać myślę.
o co chodzi chyba. Przy sprzęgle też powinno to zadziałać myślę.
- matm117
- Świeżak
na pewno by nie dał bo w moim sxie jest odpowietrznik przy pompie sprzegła.. więc nie ma bata że w lc4 nie ma ;/ hmmm tam powinien byc taki pipec, dzięki któremu odpowietrza sie to jak hamulce
o dziwo popatrzylem na te lc4 i one mają te pompy z prawej strony?:o i żeby było śmieszniej ten lc4 którego znalazlem byl z 00r i miał linke sprzegła!!
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1593726 3cie zdjęcie od konca, pod wydechem masz mały czarny pipec, to nie jest czasem odpowietrznik?

o dziwo popatrzylem na te lc4 i one mają te pompy z prawej strony?:o i żeby było śmieszniej ten lc4 którego znalazlem byl z 00r i miał linke sprzegła!!
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1593726 3cie zdjęcie od konca, pod wydechem masz mały czarny pipec, to nie jest czasem odpowietrznik?
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
A ten wysprzęglik to nie jest kit do zrobienia ze sprzęgła na linkę hydraulicznego? Widziałem takie zestawy i właśnie tak wyglądały. Ja u siebie po urwaniu odpowietrznika dałem radę sprzęgło odpowietrzyć śrubą.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
mozna odpowietrzac poprzez odkrecanie wezyka (tak mi radzili jak odpowietrzalem hamulce w aucie z urwanymi odpowietrznikami 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości