[Opony Michelin] Michelin Power Pure - Francuzi...
• Strona 1 z 1
[Opony Michelin] Michelin Power Pure - Francuzi...
Dyskusja na temat: Michelin Power Pure - Francuzi kontratakujÄ…
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Michelin Power Pure - Francuzi kontratakujÄ…
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Michelin Power Pure - Francuzi kontratakujÄ…
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
fajno, fajno - ciekawej ak to bedzie dzilac w rzeczywistosci. nie chce mi sie wierzyc, zeby to mialo jakies takie ogromne znaczenie. kolega mi mowil, ze jak masa jest za mala to motocykl jest niestabilny.<br><hr>batJ66
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"kolega mi mówił" - "kozak w necie". Ale rozumiem, w takim razie sztaby mały japońskich techników, mądre głowy żabojadów oraz jajogłowi żrące wratburstuy się mylą, odchudzając koła i opony. jak myślisz, lepiej mieć dużą predkosc na zakrecie, czy prawie niezmienną stabilnosc na prostej? a jak myślisz, jak uzyskac lepsza predkosc na winku? z kołami po 50 kg czy po 10 kg ?<br><hr>netowy kozakKomentatorzy napisał(a):fajno, fajno - ciekawej ak to bedzie dzilac w rzeczywistosci. nie chce mi sie wierzyc, zeby to mialo jakies takie ogromne znaczenie. kolega mi mowil, ze jak masa jest za mala to motocykl jest niestabilny.<br><hr>batJ66<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A o sile żyroskopowej kolega nie mówił??<br><hr>ciekawniśKomentatorzy napisał(a):fajno, fajno - ciekawej ak to bedzie dzilac w rzeczywistosci. nie chce mi sie wierzyc, zeby to mialo jakies takie ogromne znaczenie. kolega mi mowil, ze jak masa jest za mala to motocykl jest niestabilny.<br><hr>batJ66<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no tak.. tylko ze sila zyroskopowa na kolach nie ma najmniejszego znaczenia jesli idzie o predkosc na winklu, ma znaczenie jedynie przy przechylaniu motocykla by w zakret wejsc - mniejsza sila, latwiej pochylic.<br><hr>ZooLKomentatorzy napisał(a):fajno, fajno - ciekawej ak to bedzie dzilac w rzeczywistosci. nie chce mi sie wierzyc, zeby to mialo jakies takie ogromne znaczenie. kolega mi mowil, ze jak masa jest za mala to motocykl jest niestabilny.<br><hr>batJ66<br>Komentatorzy napisał(a):"kolega mi mówił" - "kozak w necie". Ale rozumiem, w takim razie sztaby mały japońskich techników, mądre głowy żabojadów oraz jajogłowi żrące wratburstuy się mylą, odchudzając koła i opony. jak myślisz, lepiej mieć dużą predkosc na zakrecie, czy prawie niezmienną stabilnosc na prostej? a jak myślisz, jak uzyskac lepsza predkosc na winku? z kołami po 50 kg czy po 10 kg ?<br><hr>netowy kozak<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no tak.. tylko ze sila zyroskopowa na kolach nie ma najmniejszego znaczenia jesli idzie o predkosc na winklu, ma znaczenie jedynie przy przechylaniu motocykla by w zakret wejsc - mniejsza sila, latwiej pochylic.<br><hr>ZooLKomentatorzy napisał(a):fajno, fajno - ciekawej ak to bedzie dzilac w rzeczywistosci. nie chce mi sie wierzyc, zeby to mialo jakies takie ogromne znaczenie. kolega mi mowil, ze jak masa jest za mala to motocykl jest niestabilny.<br><hr>batJ66<br>Komentatorzy napisał(a):"kolega mi mówił" - "kozak w necie". Ale rozumiem, w takim razie sztaby mały japońskich techników, mądre głowy żabojadów oraz jajogłowi żrące wratburstuy się mylą, odchudzając koła i opony. jak myślisz, lepiej mieć dużą predkosc na zakrecie, czy prawie niezmienną stabilnosc na prostej? a jak myślisz, jak uzyskac lepsza predkosc na winku? z kołami po 50 kg czy po 10 kg ?<br><hr>netowy kozak<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pewnie mu mówił, ale to takie trudne słowo, to żyrocośtam i mu się nie zapamiętałoKomentatorzy napisał(a):fajno, fajno - ciekawej ak to bedzie dzilac w rzeczywistosci. nie chce mi sie wierzyc, zeby to mialo jakies takie ogromne znaczenie. kolega mi mowil, ze jak masa jest za mala to motocykl jest niestabilny.<br><hr>batJ66<br>Komentatorzy napisał(a):A o sile żyroskopowej kolega nie mówił??<br><hr>ciekawniś<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości