R6- kiepski pomysł?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
to fakt, ale to urok V-ki
co więcej spod świateł ma odejście lepsze niż niejeden plastuś
co więcej spod świateł ma odejście lepsze niż niejeden plastuś
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
C-bool napisał(a):Nie odpisujcie temu kolesiowi [Materialmord] - widać, że to prowokacja, jednopostowiec. Ktoś (pewnie jakiś troll z forum xd) założył konto, napisał tego posta i teraz będzie się nasycał jakie zamieszanie wprowadził. Także nie odpisujcie mu![]()
Powiedział gość, co nawet prawa jazdy na motocykl nie posiada

- Materialmord
- Świeżak
widzę, że większość odradza mi r6. Już w sumie nie wiem co mam wybierać. Spotkałem się z osobami ktorzy kupili 500 tak jak mu wszyscy doradzali a pozniej zalowali, bo bardzo szybko ogarneli moc i chcieli cos wiekszego a maja juz 500. W dzisiejszych czasach ciężko jest ze sprzedażą maszyn bo jest ich dużo. Tak więc myślałem żeby od razu kupić to co by się chciało najbardziej a z manetką gazu obchodzić się delikatnie.
Jeden ze znajomych kupił na 1 moto Fazera i nigdy wcześniej nie jeździł motorem. Doskonale go ogarnął i jeździ nim juz 2 rok bez wywrotek. Od początku widziałem że z gazem obchodzi się delikatnie a teraz już odkręca do końca.
Póki co to takie 3 typy mam:
-R6
-Fazer
-ewentualnie Hornet.
Muszę jeszcze raz przemyśleć sprawę, ale dzięuję wszystkim za odpowiedzi i podpowiedzi.
ps. macie może wykresy przebiegów mocy i momentu obrotowego w tych 3 typach motorów które napisałem??
Jeszcze raz dzięki i pozdro!!
Jeden ze znajomych kupił na 1 moto Fazera i nigdy wcześniej nie jeździł motorem. Doskonale go ogarnął i jeździ nim juz 2 rok bez wywrotek. Od początku widziałem że z gazem obchodzi się delikatnie a teraz już odkręca do końca.
Póki co to takie 3 typy mam:
-R6
-Fazer
-ewentualnie Hornet.
Muszę jeszcze raz przemyśleć sprawę, ale dzięuję wszystkim za odpowiedzi i podpowiedzi.
ps. macie może wykresy przebiegów mocy i momentu obrotowego w tych 3 typach motorów które napisałem??
Jeszcze raz dzięki i pozdro!!

- r4dkoo
- Świeżak
bardzo szybko ogarneli moc i chcieli cos wiekszego a maja juz 500.
A założę się że każdy doświadczony motocyklista objechał by ich 125'tka...
Ogarnąć taką moc to nie jest taki hop siup;] Ciekawe czy kiedykolwiek złożyli się w zakręcie.
- Gizmor
- Świeżak
Gizmor napisał(a):bardzo szybko ogarneli moc i chcieli cos wiekszego a maja juz 500.
A założę się że każdy doświadczony motocyklista objechał by ich 125'tka...
Ogarnąć taką moc to nie jest taki hop siup;] Ciekawe czy kiedykolwiek złożyli się w zakręcie.
no a ja mogę się założyć, że nie;)
chyba już uzyskałem odpowiedź na moje pytanie.

pozdro:)
- r4dkoo
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości