ProszÄ™ o radÄ™
• Strona 1 z 1
ProszÄ™ o radÄ™
Chcę sobie sprawić krosa
I mysle o kawasaki kx 125!
jezdzilem na niej po prostej drodze i nie czulem zadnej mocy!;/
mam 15 lat
I mysle o kawasaki kx 125!
jezdzilem na niej po prostej drodze i nie czulem zadnej mocy!;/

mam 15 lat
- damiax
- Świeżak
Albo zmień cylek z tłokiem, albo naucz się przekręcać prawą dłoń... Sama zmiana biegów nic nie da
I o co ty w ogóle pytasz?? Masz problem z KXem?? Chcesz go kupić?? Chcesz kupić innego ale uważasz, że ten jest igła i nie ma mocy??
Aha krosa kupisz tylko w mniejszych miejscowościach i jest to taka "specyficzna" odmiana motocykla WSK 125 lub względnie jak to syn sołtysa to ETZ 150 lub jak się przelewa Jawy 350...
Cross'a natomiast możesz szukać.

I o co ty w ogóle pytasz?? Masz problem z KXem?? Chcesz go kupić?? Chcesz kupić innego ale uważasz, że ten jest igła i nie ma mocy??
Aha krosa kupisz tylko w mniejszych miejscowościach i jest to taka "specyficzna" odmiana motocykla WSK 125 lub względnie jak to syn sołtysa to ETZ 150 lub jak się przelewa Jawy 350...
Cross'a natomiast możesz szukać.

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
Co to kross? Kiedys mowilo sie tak na kazdy motocykl.
Bardzo popularna jest WSK 125 - na ktora bylo stac przecietnego nastolatka, ktory po czesci zarabial na siebie.
ETZ 150 - to juz wyzsza polka, na to mogli pozwolic sobie jedynie niektorzy obywatele - tu aluzja do syna soltysa.
Java 350 - "jak sie przelewalo" (chodzi doslownie o pieniadze)
Mysle, ze wyjasnilem Ci posta kolegi lopata.
Kx 125 to dwusuw, jezeli nie czujesz w nim 40 koni, to albo jest zgaszony, albo nie ruszasz manetka. Powiem Ci szczerze, ze w wieku 12 lat, na moim ogarku czulem magiczne 6 KM i na tamten okres czasu zupelnie mi to wystarczalo.
Pozdrawiam,
Bardzo popularna jest WSK 125 - na ktora bylo stac przecietnego nastolatka, ktory po czesci zarabial na siebie.
ETZ 150 - to juz wyzsza polka, na to mogli pozwolic sobie jedynie niektorzy obywatele - tu aluzja do syna soltysa.
Java 350 - "jak sie przelewalo" (chodzi doslownie o pieniadze)
Mysle, ze wyjasnilem Ci posta kolegi lopata.
Kx 125 to dwusuw, jezeli nie czujesz w nim 40 koni, to albo jest zgaszony, albo nie ruszasz manetka. Powiem Ci szczerze, ze w wieku 12 lat, na moim ogarku czulem magiczne 6 KM i na tamten okres czasu zupelnie mi to wystarczalo.
Pozdrawiam,
- kanikuly
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości