gs 500F, opinie użytkowników wady i zalety...
• Strona 1 z 1
gs 500F, opinie użytkowników wady i zalety...
chciałbym kupić gs -a na pierwsze moto, slyszałem bardo rożne opinie. Jeżeli wiecie cosik więcej to napiszcie jak wygląda sprawa od kuchni:) pozdrawiam kuba
- teleportacja
- Świeżak
żebyś wiedział że to już bokiem wychodzi... szczególnie jak do tego dodamy odświeżanie bezsensowne tematu po półroku...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
PANOWIE! Naprawdę! Rozejrzyjcie się dobrze a znajdziecie w historii forum WSZYSTKIE odpowiedzi na wasze zadumki! Tworzycie nowe tematy na forum - zgoda po to ono funkcjonuje -ale nie może co drugi temat być tematem odświeżanym średnio co 2 miesiące... 

Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
Sorry chlopaki cieć ze mnie jest i juz z tym koncze.
nie chce tworzyc nowego forum bo mam pytanie.
slyszeliscie moze o nowej promocji ret bike sprzedaja kompletne ciuszki spodnie kurtka i rekawice za 699 zyla(zabrzmialo jak bym reklamował ich). czy ktos z was moze ma jakies zeczy z tej firmy? dobre to czy tylko nadaje sie na dyscoteke na wiosce do wyrywania lasek no niby moto
szpicel tak rzecz:
na uczelnie mam 25 km w jedna strone... co daje w tygodniu 250.... co daje w miesiacu 1000 co daje przy 5l/100 (3,71zl) 180zl miesiecznie wiec jak 600 bedzie palic 7 to 250zl a to juz jest roznica dla studenta ja chce jezdzic a nie pchac po polowie miesiaca
wiem ze takie przeliczenia to tylko mzonki ale dwu cylindrowe 500 chyba mniej pala od tych prponowanych przez was motro
nie chce tworzyc nowego forum bo mam pytanie.
slyszeliscie moze o nowej promocji ret bike sprzedaja kompletne ciuszki spodnie kurtka i rekawice za 699 zyla(zabrzmialo jak bym reklamował ich). czy ktos z was moze ma jakies zeczy z tej firmy? dobre to czy tylko nadaje sie na dyscoteke na wiosce do wyrywania lasek no niby moto
szpicel tak rzecz:
na uczelnie mam 25 km w jedna strone... co daje w tygodniu 250.... co daje w miesiacu 1000 co daje przy 5l/100 (3,71zl) 180zl miesiecznie wiec jak 600 bedzie palic 7 to 250zl a to juz jest roznica dla studenta ja chce jezdzic a nie pchac po polowie miesiaca
wiem ze takie przeliczenia to tylko mzonki ale dwu cylindrowe 500 chyba mniej pala od tych prponowanych przez was motro
Już niedługo... to już przeszłość
GS500f K4(2006)
GS500f K4(2006)

-
kaka84 - Świeżak
no w koncu jakas konkretna i sensowna odpowiedz obiecuje ze ja rozwarze, ale 50 km dziennie to chyba troche za duzo i ile czasu... musial bym chyba o 4 wstawac zeby na 8 dojechac
... ale ja rower juz mam :>
... ale ja rower juz mam :>
GS500f K4(2006)
GS500f K4(2006)

-
kaka84 - Świeżak
Thrillco napisał(a):17,18 minut robiłem ok 20 kilo..więc wystarczy ze ruszysz o 6:30
Co daje średnią prędkość prawie 70km/h

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
super dzieki chłopaki za rady moze i w 45 minut bym dojechal caly spocony i zziejany ale to nie jest druzka przez lasek. Rowerkiem po warszawie srednia przyjemność.Droga, ktora jade czyli jak nie ma poboczy a samochody smigaja jednym ciagiem potem trzy pasmowka ideal na rower zwlaszcze ze tedy wiedza tranzyt z bialego stoku...kogo minela rozpedona ciezarowka to wie o co chodzi..
ps. a o ciuchach(ret bike lub innych) sie chyba nic nie dowiem od was bo milczycie
ps. a o ciuchach(ret bike lub innych) sie chyba nic nie dowiem od was bo milczycie
GS500f K4(2006)
GS500f K4(2006)

-
kaka84 - Świeżak
Nie nerwuj się chopaku tylko podjedź do dobrego sklepu z odzieżą motocyklową - tam są ludzie którzy znają się na rzeczy i dobiorą Ci fatałaszki stosownie do gustu i pojemności portfela.
Na forum - ile ludzi - tyle gustów, i nawet jak ktoś będzie dla Ciebie chciał jak najlepiej - może zamiast pomóc, zaszkodzić!
Ad. moto to bierz te, które Cię kręci najbardziej - kupujesz moto dla frajdy więc kup taki, który Ci ją daje już jak nań patrzysz
!- dostałeś już moc opinii, poszperaj jeszcze w necie i do dzieła! Nie marudź więcej bo Ci życie ucieka i okazje na giełdzie
Pozdro!
Na forum - ile ludzi - tyle gustów, i nawet jak ktoś będzie dla Ciebie chciał jak najlepiej - może zamiast pomóc, zaszkodzić!
Ad. moto to bierz te, które Cię kręci najbardziej - kupujesz moto dla frajdy więc kup taki, który Ci ją daje już jak nań patrzysz

Pozdro!
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości