Niskie Ceny Pytanie?
• Strona 1 z 1
Niskie Ceny Pytanie?
Witam
Mam dziwne pytanie, jak uważacie czy niska cena produktu używanego może odstraszyć klienta że to niepewny przedmiot ?
Dajmy na to że sprzedaje Lagi warte 700zł wystawiam je za 400zł i pisze że są idealne. Czy dla Was jest to podejrzane ?
Pozdraiwam
Mam dziwne pytanie, jak uważacie czy niska cena produktu używanego może odstraszyć klienta że to niepewny przedmiot ?
Dajmy na to że sprzedaje Lagi warte 700zł wystawiam je za 400zł i pisze że są idealne. Czy dla Was jest to podejrzane ?
Pozdraiwam
CBR - CustomBikeRobson
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
Na pewno cos podejrzane. No chyba, ze dopiszesz: "Sciga mnie mafia i do jutra musze dac im 400zl - sprzedam PILNIE"
A tak na powaznie:
Jesli masz dostep do tanich czesci (nie kradzionych) i chcesz je sprzedawac masowo na allegro to na pewno ktos "zaryzykuje" i po zakupie wystawi Ci odpowiedni komentarz. Co innego gdy ktos moze zobaczyc irl owy element...
A tak na powaznie:
Jesli masz dostep do tanich czesci (nie kradzionych) i chcesz je sprzedawac masowo na allegro to na pewno ktos "zaryzykuje" i po zakupie wystawi Ci odpowiedni komentarz. Co innego gdy ktos moze zobaczyc irl owy element...
-
rossavu - Stały bywalec
Nie no troche komentów mam na allegro. Musze wystawic części od mojej SC33 no wszystko ideał bo zdjęte z całego motocykla nie po wypadku. Ale nikt w to nie uwierzy jak bd chciał sprzedac za śmieszną kase. A poprostu mi zależy na szybkiej gotówce 

CBR - CustomBikeRobson
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1