Lakierowanie Wrocław
• Strona 1 z 1
Lakierowanie Wrocław
Witam.
Zaliczyłem szlifa (niegroźny, przy 30km/h), wskutek którego pękła mi owiewka z lewej strony i zarysował się lewy dekiel. W związku z tym mam pytanie: czy znacie jakieś pewne miejsce we Wrocławiu, gdzie skleją mi i polakierują owiewkę i doprowadzą do porządku dekiel? Będę wdzięczny za każdą odpowiedź
Pozdrawiam!
Zaliczyłem szlifa (niegroźny, przy 30km/h), wskutek którego pękła mi owiewka z lewej strony i zarysował się lewy dekiel. W związku z tym mam pytanie: czy znacie jakieś pewne miejsce we Wrocławiu, gdzie skleją mi i polakierują owiewkę i doprowadzą do porządku dekiel? Będę wdzięczny za każdą odpowiedź

Pozdrawiam!
- kowal_71
- Bywalec
mogę polecić : http://www.bike4you.pl/contact_us.php?o ... ba42f9f31b
Zmieniali bądź nadal zmieniają siedzibę firmy ale warto się skontaktować.
-
nurofen - Świeżak
moj kumpel od tego sezonu maluje artystycznie auta/moto/kaski i dopiero rozkreca biznes i maluje "po kosztach" napewno pomalowalby Ci moto jak juz bys mial wszystkie plastiki doprowadzone do używalności.
a plastiki spawajÄ… za TESCO na dlugiej tam gdzie gielda samochowa jest, kumpel tam spawal i grosze zaplacil.
a plastiki spawajÄ… za TESCO na dlugiej tam gdzie gielda samochowa jest, kumpel tam spawal i grosze zaplacil.
-
Boguc - Świeżak
nurofen napisał(a):mogę polecić : http://www.bike4you.pl/contact_us.php?o ... ba42f9f31b
ponoć dają radę

<B>Yamaha R ONE 2009 and 2010 by Trimix</B>
-
Trimix - Świeżak
Dzięki wszystkim za pomoc
Owiewkę skleiłem w zakładzie przy ul. Lakierniczej (trafna nazwa ulicy, biorąc pod uwagę to, czym się zajmują
). Za spawanie plastików w dwóch miejscach zapłaciłem 20 zł, robota wykonana bardzo poprawnie.

Owiewkę skleiłem w zakładzie przy ul. Lakierniczej (trafna nazwa ulicy, biorąc pod uwagę to, czym się zajmują

Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości