Cross 125ccm
• Strona 1 z 1
Cross 125ccm
Mój problem polega na tym iż mam crossa 125ccm ma on zaledwie tydzień chciałem sobie pojeździc zostawiłem go na luzie żeby się rozgrzał na 5minut wsiadłem na crossa dałem mu 1 bieg gdy chciałem więcej dodac gazu to wydawał dziwny dźwięk i nie przyspieszał tak jak powinien wrzuciłem 2 bieg też przy końcu biegu to samo wrzuciłem potem 1 bieg i już chodził normalnie. Zgasiłem go i znowu to samo. Dzieje się tak tylko przy odpalaniu. Słyszałem już że to filtr powietrza,do rurki od filtra mam przypiętą gombkę kiedyś nalało mi się na nią parę kropel wody ale gombka ją wsiąkła i niepowina woda dojsc do filtra zdjołem tą gombkę wyczyściłem i dalej to samo. Wiem że istnieją już takie tematy ale nie chce mi się szukac.
Proszę o szybką odpowiedź.
Proszę o szybką odpowiedź.
- kozak450
- Świeżak
a nam sie nie chce ci odpowiadac
moze nagraj filmik co to za dzwięk. po przeczytaniu twojego posta nic mi nie wniosło. jaki dzwięk i co to jest ta :gombka: ?

moze nagraj filmik co to za dzwięk. po przeczytaniu twojego posta nic mi nie wniosło. jaki dzwięk i co to jest ta :gombka: ?
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
aa chodzi ci o GĄBKĘ ? wszystko jasne
wrzuc np na YT i daj linka i nie zakładaj 2 tematów do 1 pytania ;/

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości