Jakie moto do do 2k
• Strona 1 z 1
Jakie moto do do 2k
Witam chciałbym sobie kupić jakieś moto z biegami
interesują mnie enduro , turystyczne , ścigi itp.
Ma to być motorower zar w kraju
Myślałem o Suzuki RG ale za bardzo mi się nie podoba chyba że po zmianie na streeta
Bardziej już Yamaha RD ale znów starsze rocznikowo
co polecicie
mój budżet coś około 2000
interesują mnie enduro , turystyczne , ścigi itp.
Ma to być motorower zar w kraju
Myślałem o Suzuki RG ale za bardzo mi się nie podoba chyba że po zmianie na streeta
Bardziej już Yamaha RD ale znów starsze rocznikowo
co polecicie
mój budżet coś około 2000
- cross2900
- Świeżak
proponuje dozbierać jeszcze tysiączka albo dwa bo z tymi finansami moze być problem ze znalezieniem czegoś sensownego.
Moim zdaniem wszelkiego rodzaju ,,streetfigtery,przerobiony na streeta" w to moto po mniejszym/wiekszym dzwonie (włascicel zbyt pazerny albo gong i bye bye moto) wiec takowe bym odrzucal odrazu;)
Moim zdaniem wszelkiego rodzaju ,,streetfigtery,przerobiony na streeta" w to moto po mniejszym/wiekszym dzwonie (włascicel zbyt pazerny albo gong i bye bye moto) wiec takowe bym odrzucal odrazu;)
- arktan
- Bywalec
Mi się osobiście badziej podoba Suzuki RG możesz kupić 50 albo 80 zarejestrowaną na 50. Jeśli chodzi o cross/enduro to możesz jedynie kupić jakiegoś chińczyka małego.
- chcecrossa
- Świeżak
A ile jeszcze tematów założysz? W innym piszesz że masz 3tyś.. Zdecyduj się i pisz w jednym.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości