porysowana szybka zegarów
• Strona 1 z 1
porysowana szybka zegarów
Cześć w mojej cbr f4 szybki zegarów są dość porysowane czy można te rysy jakoś usunąć (może wypolerować ale nie wiem czy nie zrobią się białe) czy w serwisie można kupić sam przedni panel a może ktoś ma na sprzedaż używkę.
- piotr__21
- Świeżak
Jeżeli chodzi o tą szybkę/plastik to podobno można wytrzeć te rysy papierem ściernym wodnym 1600-2000, a później to wypolerować. Widziałem jak robili tak na lampach od samochodów i efekt był zadziwiający bo klosze wyglądały jak nowe. Ja na Twoim miejscu bym spróbował zetrzeć i przepolerować dobrze tą szybkę.
-
Arturo925 - Stały bywalec
Spróbuj na rogu szybki to wykonać żeby nie okazało się że porysujesz jeszcze gorzej całą szybkę po całej powierzchni 

- szymeksuzi125
- Świeżak
Papierem wodnym 2000 przetrzyj az rysy zejad (szybka bedzie matowa) a pozniej nakladka filcowa na wiertarke i polerujesz juz na polysk i powinna byc jak nowa.
Tak wlasnie robilem w lampach samochodowych i klosze jak nowe sa. Klosze oczywiscie plastikwe mam tak jak zapewne szybka na zegrach u Ciebie.
Tak wlasnie robilem w lampach samochodowych i klosze jak nowe sa. Klosze oczywiscie plastikwe mam tak jak zapewne szybka na zegrach u Ciebie.
- marcinpsk
- Świeżak
http://www.sklep.motorista.pl/
możesz również zakupić poszczególne elementy do licznika (obudowy, wnętrze)
możesz również zakupić poszczególne elementy do licznika (obudowy, wnętrze)
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości