niski motocyklista
• Strona 1 z 1
niski motocyklista
Witam,
tak jak w temacie jestem niski, gdyz natura dala mi jedynie 145cm, jezdzilem juz na skuterach lecz chcialbym zmienic maszyne na cos mocniejszego i tu wlasnie postawie pytanie jaka mszyne zaproponowalibyscie mi, bym nie mial z nia problemow zwiazanych z jej wysokoscia, przyznam sie szczerze ze myslalem o suzuki bandit ale to tylko moj pomysl, bardzo prosze o rade gdyz jest to dla mnie dosc klopotliwe. Pozdrawiam
tak jak w temacie jestem niski, gdyz natura dala mi jedynie 145cm, jezdzilem juz na skuterach lecz chcialbym zmienic maszyne na cos mocniejszego i tu wlasnie postawie pytanie jaka mszyne zaproponowalibyscie mi, bym nie mial z nia problemow zwiazanych z jej wysokoscia, przyznam sie szczerze ze myslalem o suzuki bandit ale to tylko moj pomysl, bardzo prosze o rade gdyz jest to dla mnie dosc klopotliwe. Pozdrawiam
- Maveric
- Świeżak
Znajomy ma jakieś kawasaki nibyczoper 450 ccm ale modelu Ci nie podam bo nie wiem, w każdym razie kanapę ma bardzo nisko. Spróbuję znaleźć Ci go na allegro.
Edit:
http://moto.allegro.pl/item969140264_ta ... d_450.html
A znowu mój instruktor - predator miał kawasake też czoperowata 500, ale już siedzenie miał kapkę wyżej, chociaż nie jakoś specialnie wysoko.
Edit:
http://moto.allegro.pl/item969140264_ta ... d_450.html
A znowu mój instruktor - predator miał kawasake też czoperowata 500, ale już siedzenie miał kapkę wyżej, chociaż nie jakoś specialnie wysoko.
- Drifte
- Świeżak
jesli jezdziles tylko na skuterach, to bandita odradzam... mysle ze na jakies 125 dalbys rade... ostatnio gimnazjalista mniej wiecej twojego zwrostu siedzial na mojej tzr 125 i byla troche za wysoka... rs 125 chyba by byla najlepsza...
limit20znaków:evil:
-
maciek.046 - Bywalec
Na bandziorze nie dostawałbyś do ziemi nawet palcami. Choppery mają z zasady nisko siedziska, nawet te większe. A tak to musisz liczyć się dokupieniem zestawów obniżających. Nie są one drogie, bo zazwyczaj to dwa płaskowniki w kształcie kości.
1952 SHL M-04
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
- michael
- Bywalec
ale co dziwne pracowalem kiedys w serwisie motocyklowym i siedzialem na bandit 400 i normalnie siegnalem, a dzis widzialem bandit S ale duzo nowszy i nie wiem jakiej pojemnosci to jak do niego podeszlem to juz moglem stwierdzic ze on odpada, nie wiem czy one byly o roznych wysokosciach budowane czy o co chodzi...michael napisał(a):Na bandziorze nie dostawałbyś do ziemi nawet palcami.
- Maveric
- Świeżak
bandit 400 jest mniejszym motocyklem niż 600 i 1200, więc zgadza się to co mówisz, 600 i 1200 są tej samej wielkości, ja mam 600S, 175cm wzrostu i nie zawsze mogę postawić pewnie stopy na ziemi (jakaś koleinka, spadek jezdni). Bandziorów 400 jest mniejszy wybór, ale o mniejszym możesz pomyśleć. Aczkolwiek wolałbym przy tej mocy coś 1-2 cylindrowego, zawsze to mniej kasy na serwis troszkę.
1952 SHL M-04
- michael
- Bywalec
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Napisz konkretniej, czy np choppery wchodzą w grę, czy tylko nakedy, czy jakiś sport bardziej cie pociąga. Kawa ER5 jest dosyć niewielka, nie wiem, czy spoko byś siedział na niej, w sumie porównywalna wielkościowo do bandita 400. Na pewno da się obniżyć zawieszenie, trochę z przodu zjechać na półkach, z tyłu kit obniżający i prawie na każdym motocyklu będziesz czuł się ok!
1952 SHL M-04
- michael
- Bywalec
to znaczy powiem to tak wolal bym zeby to byl naked ale jesli znajdzie sie jakis fajny chopper z charakterem to nie powiem nie. Co do sportu to raczej nie, bardziej mi zalezy na rekreacji i codziennej jezdzie lecz wiadomo ze nie chcial bym zostac na swiatlach wziety przez malucha to logiczne. Mogl bys powiedziec mi jak wyglada obnizenie zawieszenia motocykla? i czy mozna tak dostosowac kazdy motor?michael napisał(a):czy np choppery wchodzą w grę, czy tylko nakedy, czy jakiś sport bardziej cie pociąga.
- Maveric
- Świeżak
mam 22 lata choc moj wzrost moze troche mylic, ale coz taki jestem. A Ty nigdy nie widziales niskiej osoby ktora zyje po to by spelniac swoje marzenia?! jednym z takich marzen jest motocykl...
Nie no spoko poprostu duzo nieletnich tu siÄ™ kreci.
Obawiam się ,że dużo motocykli będzie dla Ciebei za duża ;/.
Kawa ER5 jest dosyć niewielka, nie wiem, czy spoko byś siedział na niej, w sumie porównywalna wielkościowo do bandita 400
Nie taki znowóż mały ten motorek ;/.
Nie myslales o jakims trójkołowcu? np.:

A ducati monster jes mały.

Ewentualnie nie pamietam jaki ale wyszedl moto z automatem wtedy tylko kwestia butów (moto nie byl za wysoki) np.na kotorunach ;/ (nie szkalowac za glupi pomysl).
Oczywiscie od razu mozesz sie rozejrzec za kitami obnizajacymi motor (ale to jednoczesnie przeswit zmniejszysz).
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
- xede
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości