dziwna awaria
• Strona 1 z 1
dziwna awaria
Witam mam problem z keeway hurricane. Coś się chyba popsuło w alarmie ale nie wiem co, bo jak uruchomię skuter na elektryczne starter i na kopka to zapalają się kierunkowskazy , a jak odpalę go na pilota to cały czas chodzi na rozruszniku. Proszę o pomoc.
- janek1895
- Świeżak
-
eloelolol123 - Świeżak
MECHA-MOT napisał(a):tak wychodzą zakupy alarmów na allegro za 50 zł.
Nie ma to jak się pisze i nie ma się zielonego pojęcia o czym się pisze nie? Jeśli nie znasz danego moto/sqt i piszesz takie rzeczy to najpierw dobrze się upewnij. W tych sprzętach alarm i odpalanie z pilota było montowane seryjnie.
Co do problemu to zapewne jest to przebicie gdzieś we wiązce lub w puszcze alarmu. Tak jak wspomniał kolega wyżej gwarancja jest najlepszym rozwiązaniem. Jeśli skuter masz po gwarancji to wywal ten alarm na śmietnik bo tak na prawdę to tylko taki bajer nikomu niepotrzebny.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
sprawdź czy gdzieś na tej wiazce z alarmu nie ma bezpiecznika powinien być wyciag go i powinno być po sprawie, a jak odłaczysz alarm to wydaje mi się że bedzie palił z kopki nawet bez kluczyka, ostatnio tak zrobiłem koledze i tak było.
-
KAPELA911 - Bywalec
jesli masz na gwarancji to go oddaj, a jak nie masz o tym zielonego pojęcia to sam tam nic nie rob bo bardziej zepsujesz
- kozielski555
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości